belki ilginizi çeker
  1. · bir travestiye verilebilecek en güzel hediye
gündem
  1. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · the twilight saga new moon
  4. · okan bayülgen
  5. · colin kazım richards
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · x
  9. · unicef in msn ile yaptığı anlaşma

bir insana verilebilecek en güzel hediye  

1. yıldız satın almak.ingilterede gerçekleşiyor bu olay. belli bir miktar para veriyorsun dolar üzerinden. kime almak istiyorsan o yıldızı o kişinin adını veriyorsun. yıldıza o kişinin adını koyuyorlar. ingiltereden sana yıldızın kordinatlarını yazan bi belge veriyorlar. yıldızın fotoğrafını falan yolluyolar. bide yıldız şeklinde bir plaket. o yıldız onun adını taşıyor bundan sonra. uzay bilimiyle uğraşanlar o yıldızı senin sevgilinin adıyla öğreniyorlar. ve sen sevgiline yıldız hediye etmiş oluyorsun;ama şuda bir gerçekki çok gereksiz bir şey ama farklı olduğu için ilgi çekici olabilir.
    (noomeckriel, 12.01.2008 16:49 ~ 16:49)
  2. kime göre, neye göre diyerek başlanan ve yazan ben olduğuma göre bana göre, neye göre cevabını veremedim şimdi neyse işte, işte böyle başlanan ve gerçekten herkes için değişiklik gösterebilecek hediye.

bana göre yavuz çetin'in orijinal albümleridir. bunu vereceğim her kimse bilir ki ben ne kadaar çook severim yavuz'u. ne kadaar çok değer veririm ona. ve bende yokken yavuz'un albümleri eğer birine hediye diye alıyorsam sen kimsen gayrı işte, anla ki yerin çook başka çook... ama param olunca işte, orijinal olum kim alıyor orijinalini. yavuz'a değer bee...

bu mal ne diyor ya tripleri başlar belki okuyan okurlarda ve okuyan yazan yazarlarda, ''canınız sağolsun lo'', dediydim ya başlarken bana göre yani... olduu hadi görüşürüz, şewbas hewalan...
    (bilebilebiikikere, 03.11.2009 20:33 ~ 20:33)
  3. çok klişe biliyorum ama; kitap tır...
    ilkokuldan beri öğretirler insana; 'en güzel hediye kitaptır.' diye. kütüphanecilik kolu, her yere asar bu iletiyi ve okul hayatın bitene kadar görürsün. demek ki en güzel hediye kitap mış diye kazınır beyinlere...
    (avalon, 03.11.2009 20:35 ~ 20:37)
  4. o insanın değerini bilmektir.
    (sinirli insan, 03.11.2009 20:42)
  5. (bkz: insan)
    (testesteron adam, 03.11.2009 20:43)
  6. (bkz: kalp)
    (karga karga gak dedi, 03.11.2009 20:43)
  7. kısa ve öz bir yaşamın sonunda verilecek acısız bir ölüm.
    (emir cool u, 03.11.2009 20:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil