şirinlik abidesihatun:
bu hatunun evindeki oyuncaklar genelde yumuşacık kumaştan yapılmış hayvan figürlerinden oluşmaktadır. böyle yatağını süsler onlarla. yatağını düzelttikten sonra onları bir bir dizer üzerine. ''ay benim yavrularım'' diye sarılır onlara. ne hoş.
çocukluğuna doyamamış hatun:
oyuncakları olduğunu saklamak ister. böyle dolabın bir köşesinde durur oyuncakları. canı sıkılınca çıkarır onlarla oynar. misafir geldiğinde veya anne odayı gördüğünde ''ne bu oyuncaklar kızım?'' diye sorduğunda, ''arkadaşın kardeşine hediye almıştım da deneme yapıyorum'' cevabını verir. bırakın oynasındır.
erkek fatma tipi hatun:
bu kişilerin oyuncakları genelde yarış arabaları,
action man,
spider man,
batman türünde olur. bunları dövüştürür. arabaları vın vın dolaştırır evin içinde. erkek arkadaşıyla da oynayabilir.alternatif buluşma mekanı olarak
oyuncakçıyı seçebilir.
punk hatun:
bu kızlar efendim, barbie'lerin saçlarını keser, onları kalemle yeşile pembeye falan boyar. ondan sonra kıyafetlerini yırtar zincir falan takar. kendi moda akımını yaratır. bu barbie'leri satsa iyi para kazanır.
ve en son olarak
gotik hatun:
o meşhur gotik hatunlarımız sert ve asi oldukları için ; oyuncakları ''ıyy ne kadar çocukça, rezalet.'' diye tanımlarlar. ama bilinir ki kendileri evde ayıcıklı pijamalarını giyip barbie'lerini tozlu raflardan çıkarmaktadırlar. onların barbie tercihleri ise punk hatunumuzdan biraz daha farklı. onlar genelde uzun saçlı barbie seçerler ve barbie'lerin gözlerini, saçlarını, kıyafetlerini siyaha boyarlar.abartanlar ise metal müziklerini açıp barbie'ye çılgınca headbang yaptırabilir, mümkündür.
peki siz hangi hatunsunuz?
seçtiğiniz modeli yazıp:
bir hatunun evinde oyuncakları olması@ne garip.com 'a gönderebilirsiniz.