belki ilginizi çeker
  1. · anlatım özürlü başlıklar
gündem
  1. · disko kralı
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · prison brake
  7. · beşiktaş
  8. · alev
  9. · gitanes

bir hatunun evinde oyuncakları olması  

1. hatunun ona her doğumgününde v.b. günlerde oyuncak alan bir sevgilisi olması halinde gayet normal bir durumdur
    (dreamer, 26.08.2004 16:36)
  2. çizgi film izleyen insanların yaptığından pek de farklı bir durum değildir
    (arch angel, 26.08.2004 16:42)
  3. bu yaşta bile böyle genelleme yapmamak gerekir. bazıları vardır ki (kendi kuzenimden biliyorum) bir huy olarak alışmıştır ve evli, 1 çocuklu 32 yaşında olmasına bakmadan o dev gibi tüylü oyuncak tavşanla gece yatağa girebilir. yan odada ise küçüklüğünden beri biriktirdiği bir dolu tüylü hayvandır, bebektir falan hepsi dizilmiştir. yerine göre çocuk ruhlu kalabilmek sanırım bu. hayattan zevk alıyorlar galiba.
    (hell guardian, 26.08.2004 16:55)
  4. gene oyuncaklarının türüne göre, erkek arkadaşını eve davet ettiğinde bütün gece erkek arkadaşının oyuncaklarla oynaması ve kendisinin de hüzünle onu izlemesine sebep verebilecek durum.
    (azwepsa, 26.08.2004 18:41)
  5. tatmin edilememiş bir çocukluğun göstergesi olabilir. söylenenin aksine tiki ya da ispikçi vs olmayıp sadece geceleri yalnızlığına son vermek ya da odasını daha şirin görmek için oyuncakları bulunan gayet makul hatunlar da mevcuttur.tecrübeyle sabittir
    (palantir, 22.04.2006 20:15 ~ 22:03)
  6. tatmin edilmemiş bir çocukluğun ya da tatmin edilmeye çalışılan bir gençliğin işareti olabilir. nitekim oyuncak güzeldir. ne olduğu önemli değildir. önemli olan oyun oynamaktır. oyun insanı hayata hazırlar.
    (12monkeys, 22.04.2006 20:21)
  7. çocukluk olarak değerlendirilmesini yanlış bulduğum durumdur.

bazen oyuncaklar insanlardan daha iyi dinlerler.her derdini anlatabilirsin.kimseye söylemeyeceklerinden eminsindir.anlatırken acabaların yoktur.seni yanlış tanımasından korkmazsın.yada ters birşey söylemenden.cevap beklemezsin zaten istemezsinde cevabını duymak.yalnızlığın vardığı en büyük doruk noktasıdır oyuncakla konuşmak ona derdini anlatıp kendi beeyninde çözümlere ulaştırmak.zaman gelir insanlardan çok seversin onu diğerleri gibi bırakıp gitmez seni bilirsin duvar gibi insanlara konuşmaktan daha kolay değil midir duvarla konuşmak işte oda senin duvarındır insanlarla aranda olan.korkarsın biri gelip seni ondan alıcak diye herkesten daha değerlidir herkesten daha güvenilir herkesten daha gerçek.doğduğun günden beri seninledir onunla uyumuşsundur ona sarılıp ağlamışsındır ve seninle kalmaya devam edicektir..

garipsenmemelidir buyüzden bir oyuncağa sahip olmak.herzaman insanlardan daha iyilerdir.daha doğru daha gerçek..
    (ihmaiwtd, 01.04.2007 22:50)
  8. şirinlik abidesihatun:
    bu hatunun evindeki oyuncaklar genelde yumuşacık kumaştan yapılmış hayvan figürlerinden oluşmaktadır. böyle yatağını süsler onlarla. yatağını düzelttikten sonra onları bir bir dizer üzerine. ''ay benim yavrularım'' diye sarılır onlara. ne hoş.
    çocukluğuna doyamamış hatun:
    oyuncakları olduğunu saklamak ister. böyle dolabın bir köşesinde durur oyuncakları. canı sıkılınca çıkarır onlarla oynar. misafir geldiğinde veya anne odayı gördüğünde ''ne bu oyuncaklar kızım?'' diye sorduğunda, ''arkadaşın kardeşine hediye almıştım da deneme yapıyorum'' cevabını verir. bırakın oynasındır.
    erkek fatma tipi hatun:
    bu kişilerin oyuncakları genelde yarış arabaları, action man, spider man, batman türünde olur. bunları dövüştürür. arabaları vın vın dolaştırır evin içinde. erkek arkadaşıyla da oynayabilir.alternatif buluşma mekanı olarak oyuncakçıyı seçebilir.
    punk hatun:
    bu kızlar efendim, barbie'lerin saçlarını keser, onları kalemle yeşile pembeye falan boyar. ondan sonra kıyafetlerini yırtar zincir falan takar. kendi moda akımını yaratır. bu barbie'leri satsa iyi para kazanır.
    ve en son olarak gotik hatun:
    o meşhur gotik hatunlarımız sert ve asi oldukları için ; oyuncakları ''ıyy ne kadar çocukça, rezalet.'' diye tanımlarlar. ama bilinir ki kendileri evde ayıcıklı pijamalarını giyip barbie'lerini tozlu raflardan çıkarmaktadırlar. onların barbie tercihleri ise punk hatunumuzdan biraz daha farklı. onlar genelde uzun saçlı barbie seçerler ve barbie'lerin gözlerini, saçlarını, kıyafetlerini siyaha boyarlar.abartanlar ise metal müziklerini açıp barbie'ye çılgınca headbang yaptırabilir, mümkündür.

peki siz hangi hatunsunuz?
    seçtiğiniz modeli yazıp:
    bir hatunun evinde oyuncakları olması@ne garip.com 'a gönderebilirsiniz.
    (weirdlola, 01.04.2007 23:02 ~ 23:03)
  9. o hatundan uzak durulması anlamına da gelebilir;

küçükken mahalleden bircan diye bir kız tanıdım. evinde tıransformıns, uzaktan kumandalı araba, tren filan vardı. ne biçim kızdı anlayamadım. biraz kıllandı sonra sonra, bıyığı filan çıktı. korktuk, kuka-ebelemece-yakartop oyunlarında oynatmadık onu. çocukluk işte.
    (yaqui, 19.03.2009 11:28)
  10. takdire şayan ve hatta gerekli bir durumdur. renk renk, çeşit çeşit, model model seks oyuncakları lazımdır artık her kadının (ve erkeğin) evinde. hangi devirde yaşıyoruz?..
    (meyzen, 01.11.2009 00:00)
  11. eğer tek çocuksanız muhtemelen sizin için zamanında kardeş yerine geçmiş oyuncaklardır.
    haliyle insan kardeşlerine kıyamaz,hepsini saklar. şahsen ben öyle yapıyorum.
    (thenoose, 01.11.2009 00:02)
  12. (çay sigara, 01.11.2009 00:07)
  13. (kapıcı çöpçü hurdacı, 01.11.2009 00:12)
  14. evine davet edildiğinizde en tehlikelisi ya da heyecanlısı ise üzerine hafif bir şeyler giymeye gittiğinde üzerinde sadece deriden ince bantlar olan kıyafet ve kamçıyla gelmesidir. e oyuncak var oyuncak var. oynar mısın?
    (naringergedan, 01.11.2009 00:13)
  15. ortalığa bırakıyosa sakat, lakin mesaj vermeye çalışıyo olabilir. tabii bu oyuncağın türünede bağlıdır diğer bir açıdan.
    (hunterboy, 01.11.2009 00:17)
  16. hatunun geçmişinde geniş bir erkek arkadaş arşivi olduğuna delalettir. zira her erkek kız arkadaşına oyuncak hediye etmiştir.
    (tükenmezkalemsilgisi, 01.11.2009 00:18)
  17. (ford ka, 01.11.2009 00:19)
  18. süperdir fakat eve gelen çocuklardan yada kendini çocuk hissedenlerden bunları şiddetle korumalıdır
    (yayındaveyapımdaemeğigeçenherkes, 01.11.2009 00:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil