|
|
- daha çok şarkı öğrenme isteğiyle mümkün olabilirmiş gibi geldi bana.
edit: başlık başıma... püskülü ben olayım...(steinmetz, 27.01.2007 14:59 ~ 26.01.2008 12:46)
- konser girişinde seçme sınavı yapılmadığı için gayet normal bir durumdur.
- zamanında başıma gelen şeydir. yeterince alkol alındıktan sonra çok eğlenceli olur. nasılsa umrunda olmayan bir gruptur istediğini yaparsın pogo yapma nedenidir.
- özellikle özenti cradle of filth hayranlarının, bir black metal grubunun konserinde icra edeceği olaydır. rastladığım günümüz gençliği örneklerinin çoğu, black metal'i cradle'dan filan ibaret sanıyor ve ondan biliyor.
- ilk kez dinlenen şarkıların insana başta güzel gelmemesi nedeniyle biraz sıkıcı olabilecek bir durumdur. ortamlara akayım, değişiklik olsun, arkadaşları kırmayayım, bir daha ne zaman gelir bu grup bilinmez mutlaka bir gidip göreyim mantığı ile gidilir, yeni duyulan her şarkıyı çok beğenmiş gibi tripler atarak, şarkıya diğerleri gibi eşlik etmek için kasıp durarak ama sadece nakaratlarda olaya dahil olabilerek sıkıcı konserimiz geçer gider..
- iyi bok yemek.
- -bende seniii...sevi..leceksinn..elve..gelme sende beniml..senin gibi
-istemiy...istiyorummmm gecelerce yanımda olmanı...mamanıı
-her gece geleceksin..... gelecek misin diye yolla...koylara bakar oldum...olurum..ye ye
-hani hain yalan mıydı sözlerim....leriiiiin..düş...rüya mıydı elleriiiinnnn...gel artık gel...gitttttttt. ve sen.....
+arkadaşım bakar mısın??
-seninleeee....ha ne ben mi??
+evet sen sıçtın batırdın ya söyleme artık istersen
-ama sizi çok seviyorum olm ben çoooooooookkkkkkk! ye ye o ye
+siktir git lan!!
-o ye!
- hatta o iki şarkı da konsere gitmeden önce ortama entegre olabilmek için öğrenilmiş olabilir.
- genelde festivallerde yaşanan durumdur. başka bir grup için oradasınızdır. tabi festivalde sizin dinlediğiniz grup haricinde, pek tanımadığınız, iyi gruplarda olabilir. merak edip, gider izlersiniz. sonrasında o grubu dinlemeye başlayıp, hastası olma ihtimaliniz bile vardır.
- (bkz: saçma sapan başlık açmak)
- hiç şarkı bilmemekten iyidir. hiç şarkı bilmezsen mal mal bakınırsın etrafına "len bu insanlar ne diyor, aa bu şarkı güzel sanırsam çok alkış aldı bilinen bişey olsa gerek, dur ben de alkışlayayım". 2 şarkı bilme durumunda yine bu tarz düşünceler olacaktır ama en azından bir şarkıya eşlik edilebilecek, heyecan yaşanabilecektir. bunların dışında tüm şarkılarını bildiğiniz bir grubun konserine gidildiğinde bir insanın yaşayabileceği en güzel duygulardan birini yaşarsınız. her şarkı girişinde kalbiniz küt küt atar. sevinirsiniz.
- bulutsuzluk özlemi konserlerine giden şahısların yaptığı eylemdir. birtek sözlerimi geri alamam ile 20 yıldır devam eden bulutsuzluk özleminin iki parçasını daha ezbere bilen var mı? tepedeki çimenlik? yaşamaya mecbursun? vs..vs.. isimlerini biliyorum, melodilerini biliyorum. sözlerini bilmiyorum. birde bağdat kafeyi çıkardı. 4 tane bilinen şarkı ile gidiyor. birde sting var sanırım aynı durumda. desert rose, fragile, fields of gold birde shape of my heart ı var. 4 şarkı ile efsane olmuş adam.
|