|
|
- artık sağ taraftaki duyurular bölümünde sık sık görülebilen birşey. şu an görüyorum hatta. 6 aylık rapid premium şifrem olmasına rağmen vermiyorum bu adama 1 gecelik şifremi. bunlar insanı hayattan bezdirir efendim. küçükkende varlardı bunlar. bisikletle bir tur atmak isteyeni mi dersin, çeyrek ekmek dönerinin ucundan cart diye koparanını mı ararsın, kantinde tam bişey alacakken usul usul seni gözlerdi bu tipler sonra yanaşırlardı. hep çektik bu tip adamlardan çok ufaktan başladılardı bunlar işkencelerine. neyse ki rapidshare bize bir iyilik yaptı ve yeni bir uygulama başlattı. artık 2 günlük şifrelerde satıyorlar. bırakın tek gece kullanacak 2 günlük şifre alıversin artık. otlanmayın olum artık.
dolmuşçu tesellisi: haa gel param yok abi de efendi efendi. vereyim şifreyi ama bu böyle olmaz.
- açıkçası sözlükte kötü niyetli bir insanın olduğunu düşünmüyorum.
rapid'im yok, bazen lazım oluyor meret aslında, ama sözlükten istemeyi hiç akıl etmemiştim lakin. güzel düşünce.
ama hakikaten istenildi mi eğer otlakçı muamelesi görüyorsa insanlar, zengin pici dediğimiz o genelde tek çocuk olan, ne isterse anında elde etmiş, anne baba sevgisi maneviyatta pek bulunmayan, arkadaşlarını parayla satın aldığını düşünen, karşılıksız o insanlara günahını vermeyen, iyilik nedir bilmeyen, kötü zamanında dostuyla kuru ekmeği ikiye bölüp yememiş o güruhun birkaç temsilcisi aramızda demektir.
hepinizi kardeş bilmiştim vesselam.
dikkat et sözlük.
- sınırsız internete geçtiğimden beri-ki 10 gün falan oldu- görmemiş gibi download yapıp bir an bile bilgisayarı kapatmadığımdan vermediğim, veremediğim şeydir. zira eskiden olsa verirdim ancak şimdi aynı anda iki ip den giriş yapmaya çalışınca bile duruyor meret. yapmıyor download. ağzına sıçıyor ortalığın. denemedim değil. bu hayvanlığım bittiği an, download u durdurup veririm efendim.
(bkz: sözlük sağ olsun)
- (bkz: sen istiyor duş o zaman verecek elli lira daha)
- (bkz: one night stand)
- rapid'in ortak kullanımı engelleme amaçlı hesapları banladığını bilen insan, hesabını bir gecelik değil, bir saatlik bile verir mi merak ediyorum. ben rapid kullanmam, kullananı da anlamam. rapid'e para da vermem. ama diyelim ki hesabım var, imkanı yok vermem. böyle bir riski göze almam. istenmesine de şaşırıyorum doğrusu. hesabım banlanınca bu durumda kim suçlu olacak? kendi kendisini ateşe atmaktan korkmayan varsa, kardeşlikmiş, iyilikmiş düşüncesiyle isteyenlere versin. ama vermeyenleri de kimse suçlamasın.
rapid şifresi isteyenleri ve rapid kullananları en güzel p2p programı olan torrent kullanmaya davet ediyorum.
- (bkz: bir saat yüz dolar)
(bkz: bir gece tam pansiyon beşyüz dolar)
- sürekli görünce hakkında düşünmeye başladığım duyuru. bana ister istemez bir gecelik ilişki diye anılan o şeyi hatırlattı, acaba ben de yazsam duyurulara bir gecelik ilişki diye acaba kızar mı birileri bana ya da benim problemim de çözümlenir mi? çizer miyim ben de isteğimin üstünü, öyle bi isteğim olsaydı yazar denerdim bunu, öyle bi isteği olan yazıp deneyip sonucu da bana özelden ulaştırabilir mi, merak ediyorum ya cidden.
- (bkz: ahlaksız teklif)
- rapidshare'in aynı anda farklı ip' lere downloadı yasaklamasından sonra hiç düşenemediğim hadise.
|