sebepsiz bir buse, eğer evlilik varsa çocuk haberi, ya da pazar sabahı hazırlayacağı kahvaltı. çoğaltılabilir bu örnekler.
yaratıcı fikirlerle dolu hediye! herkesden farklı olabilmek!!
şştttt aramızdaaa...
aslında böyle bi kalıp yoktur, hediyenin verildiği yer ve zaman, ve bunlara bağlı olarak hediyenin anlamıdır hediyeyi en güzel yapan. değişkendir yani.
(phos4, 18.11.2005 18:51)
inter forması, şanzıman, manifold, bujiler, balatalar, kaliteli bir parfüm, tarz bir kazak, en sevdiği yemek, araba maketi (en zorundan alın ki evden dışarı çıkamasın, zıran zıran gezmesin, otursun maketle uğraşsın)...
bazı durumlarda ayrılık isteği..
bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye diye birşey varsa, bu bütün erkekler aynıdır demek olur.
(dlord, 18.11.2005 23:20)
ümit versin gelecekten, o yeter yahu.
(solti, 20.11.2005 19:19)
tuttuğu takımın
kombine tribun kartinı almak. özellkle kapalıdan alınmalıdır ki, rahat rahat izleyebilsin maçları.
(anorash, 20.11.2005 19:59 ~ 20:00)
sevmek,ilgi göstermek.
(dlord, 24.11.2005 21:06 ~ 21:06)
tavsiyem yalnız bırakmayın. çok da hediye istemezler. bizim evde var ordan biliyorum.
kutsal anne sevgisi gibi saf ve temiz, çıkarsız sevgi.
gerçekten içten gelen bir çift sihirli sözcük (bkz:
seni seviyorum), hele ki söylemeniz için uzun bir zamandır bekliyorsa karşınızdaki
sevdiği kadının onun çocuğunu doğurması..
tüm kötülüklerin,kalp kırıklarının,yalanların,dolanların üzerini sonsuza dek ötecek bir olgu.
can vermek..başka bir canlıya.kendi canından bir parça alıp,üzerine can katıp onu canlandırmak.
anneleri kutsayan,babaları ölümsüz kılan mucize..
bir kız
bir futbol takımı
kramer "1984 custom" reissue gitar.
bi de, (bkz:
seni seviyorum)
(manticore, 12.12.2006 18:23 ~ 29.01.2007 19:04)
en yalnız hissedilen zamanda bir arkadaşın buluşma isteği
(dbk21, 12.12.2006 21:40)
mizah seviyorsa
penguen'in ilk sayısı