|
|
- bugün istiklalde karşıma çıkan "du yu sipik ingilişle" lafa başlayıp adres sormasını beklerken "du yu nov baybıl*" ile damardan konuya girip adres tarif etmeye şartlanmış beynimin "baybıl neresi ulan?" sorusunda bir an için istop etmesine sebep olan ufaklık.
(bkz: misyoner)(radula, 11.10.2004 22:19 ~ 12.04.2005 19:42)
- aynı süper kahraman istiklalde benim de karşıma çıktı, aramızadaki diyalog şöyle bişeydi:
(beçgm: bir ellilik çekik gözlü misyoner ; bstgoatatabomg: bir seksenlik topak gözlü o andaki tek amacı tüneldeki arkadaşlarını bekletmemek olan masum genç)
beçgm: -hey, sori!
bstgoatatabomg:-vat?
beçgm: -du yu spik ingliş?
bstgoatatabomg:-yes, ay ken spik e lidıl.
beçgm: -cu yu canc mitu tiçu holibabıl?
bstgoatatabomg:-big babol?
beçgm: -no no, cuyu vacmi tuti çu holybabil?
bstgoatatabomg:-babilin asma bahçeleri?
beçgm: -no, cu yu nov holy babıl?
bstgoatatabomg:-ver du yu vant tu go tu?
beçgm: -ingilizce bilmiyo musun?
bstgoatatabomg:-ay dont nov hav tu go deer egzektli, yu ar in taksim nav!
beçgm: -ingilizce bilmiyo musun sen?
bstgoatatabomg:-no ay ken spik e lidıl!
beçgm: -tamam, tamam bak iyi dinle
bstgoatatabomg:-okey
beçgm: -du yu vant me tu tiiç yu dı holi babybıl?
bstgoatatabomg:-haaaa, holi baybıl neydi ya?
beçgm: -incil ya incil!biliyo musun sen incili?
bstgoatatabomg:-he biliom?
beçgm: -hah işte öğretiyim mi sana ben?
bstgoatatabomg:-yok hacı eyvallah ben daha o bölüme geçmedim, hele bi kuran bitsin bakarız.
beçgm: -iyi hadi bas git.
bstgoatatabomg:-teyk keer! nays tu miit yu!
beçgm: -isa seni korusun...(errant, 15.08.2005 18:49 ~ 18:50)
- yazın benim de istiklal'de karşılaştığım insansı.
- do you speak english
+ i do
- i wanna teach you.... (diye bişey duydum gibi geldi ama i wanna go to... falandır heralde??)
+ where??
- i wanna teach you christian belief
+ ^+(=&%????! i have no belief
ve ardından herifin kuşlardan böceklerden benimse fizik kurallarından, biyolojiden bahsetmemle uzayan saçma sapan bi konuşma, ardından da ben ikna olmayınca "you are a fool go away" diye beni kovalaması ve benim yaşadığım şoktan ötürü hiç bi cevap veremeyip kekelemem ve o günden beri her aklıma geldiğinde sinirden deli olmama yarayan aptal olayın baş rol oyuncusu kişi.. ağzıyla burnunun yerini değiştirmek bi dahaki sefere artık..
- - eksküz me mistır du yu nov baybıl ?
+ ne baybılı ulan, ceki çeni senden iyi bilirim yer elması, salavat getir ulan allahsız!!!
- ohh my god...(skuba, 07.12.2005 01:46 ~ 01:49)
- (bkz: yao ming)
(squadron, 09.12.2005 17:27 ~ 16.01.2006 00:13)
- bizim millete ters arkadaşım misyoner falan, bi gün denk gelir valla döverler garibi. "hıbıbı hıbıbı let mi tiiç yuu dı holi baybıl" dedi bana. ben de "no thanks i'm muslim" dediydim de kayboluverdiydi. sonra gezinirken tekrar denk geldim de bakışını kaçırdı. bi alındım bi alındım. ne biliim ırkçılık da sevmem ama bi şöle el ense çekesim var kerataya.
- bir dönem kyk yurdunda aynı odayı paylaştığım koreli insan. msgsü dans bölümünde okurdu, sürekli donla gezerdi. garip bir insandı vesselam.
(ephendy, 10.02.2007 19:28 ~ 19:29)
|