görseller
bir cinsel obje olarak kadınlarbir cinsel obje olarak kadınlar

gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · boylumlama
  6. · dersim katliamı
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · xena
  9. · gündelik hayatta düşünce baloncukları

bir cinsel obje olarak kadınlar  

1. kadınlar da erkekler gibi karşı cinsin cinsel objesidir. bunun ne dinle ne özgürlük ve medeniyetle ve ne de herhangi bir siyasi ve ideolojik akımla ilgisi yoktur, fıtratla ilgisi vardır. erkekseniz ve de sağlıklı bir erkekseniz karşı cinsinizle birlikte olmak hissini yaşarsınız, sağlıklı bir kadınsanız yine karşı cinsinizle birlikte olmak istersiniz. bu kadar basittir...
    (yatmadanönceyüzkalemdarbesi, 15.03.2009 00:35)
  2. öncelikle, belirtek isterim ki sapık, abazan bi kişilik değilim*

(bkz: ya ne olacağıdı)
    bu sefer çok ciddi bir şekilde söylüyorum bunu, gerçekten başka ne olacaktı?

yanlış anlaşılmasın, "kadınlar cinsel objeden başka ne olacaktı?" demiyorum, "cinsel obje" diyip kadınları obje olarak da görmüyorum. ama işin özü kadınlardır, bakın etrafınıza...

benim için bir araba afrodizyaktır mesela. basit bir kırmızı ruj veya bir bandana cinsel objeler olabilir benim için ve bu objeler kişiden kişiye değişebilir. ancak hiçbiri, hiçbir şey kadının kendisi kadar olamaz. bahsettiğim budur..
    (insansevmeyenhayvan, 15.03.2009 00:45 ~ 00:46)
  3. reklamlarda ve kliplerde örneklerini fazlasıyla gördüğümüz durum
    (aishe, 15.03.2009 01:04 ~ 21.03.2009 01:11)
  4. bu konuda en rahatsız edici unsur bunu talep eden, destekleyen erkek zihniyetinden çok ''alan memnun satan memnun'' prensibine uygun davranan, buna prim verip kolaya kaçan kadınlardır.
    (naringergedan, 31.10.2009 16:47)
  5. -bakkk! bi obje buldum yatakta
    +hani lan
    -sanki bu obje canlı mı ne .lan bu kadın hatta
    +yuh harbiden ha
    -objeye bak hacı bildin kadın.hemde cins
    +ahaha.nasıl lan
    -baksana olum bu cinsel bi obje.
    +lan! o zaman bir cinsel obje olarak kadın(lar) ı üretelim
    - he lan ,konsolun-komidinin üstünde bir obje olarak olarak dursun.biblo gibi hişşşş
    +hadi ben kalem kağıt getiriyorum.başlayalım projeye
    -koş koş
    (shin, 31.10.2009 17:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil