belki ilginizi çeker
  1. · delta kanat
  2. · ucuz konulara son kampanyası
  3. · roger that
  4. · yaran msn diyalogları
  5. · delta kanat
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · aylin aslım
  5. · yılmaz özdil
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · colin kazım richards
  8. · brainstorm
  9. · selimiye camii

bir bilgi içerikli giri de benden kampanyası  

1. az önce delta kanat hakkında bilgi veriyim derken uydurduğum kampanyadır.

dedim ulan her bokun kampanyası var, neden bunun kampanyası olmasın. yok efendim ekşi sözlük bilgi doluymuş, itü sözlük am-göt-meme üçgeninde dolaşıyormuş. bilmem kaç bin yazar var dedim. illa ki bildikleri bir şey vardır. arada biz de yazarların bilgilerinden nasipleniriz, genel kültürümüz artar. entelektüel birikimimiz artar, gotik kızlara yazarken gotik mimarinin en belirgin özelliklerinden bahsedebilir hatta üstüne bir de barok var bilir misin deriz.

not: ama bilgi içerikli girim pek rağbet görmedi. ama haklısınız lan, delta kanadı kim ne yapsın.

edit: ayrıca şu an eş dost benle taşak geçiyor. ciddi mi oldun tarzı, dur bakalım. hayırlısı.
    (alkolik2000, 10.08.2007 12:22 ~ 12:27)
  2. bir ara epey yırtındığım kampanya. sike sürülür bir faydasını görmedim; eminim insanlar da görmemiştir. google var, wikipedia var, ekşi sözlük var (zamanında yazarın biri böyle demişti ve gözlerim yaşarmıştı) buraya yazmaya ne gerek var? millet siktirsin gitsin başka yerden öğrensin. bana kimse betondur, yapı statiğidir, deprem mühendisliğidir sormasın. anlamam etmem. sikiş sokuş muhabbeti daha güzel. hadi bakayım.
    (eksiksizuyum, 10.08.2007 12:31)
  3. (tembel, 10.08.2007 12:39)
  4. bu kampanyanın talep görmemesi halinde fazla forum ortamına dönüşeceğinden sözlüğe zarar geleceği inancını taşıyan, geyiğin süreksiz, bilginin de araya serpiştirilmediği bir sözlük dileyen insanların desteklediği kampanyadır.
    (obsess completely, 10.08.2007 12:40)
  5. gereksizdir, sözlüğü amacının dışında kullanmaktır. adı üstüne burası sözlüktür, sözlüğün bazı kavramların karşılıklarını içermesi absürt olur. dur bakayım aslında bi denemek lazım lan!
    (maglor, 10.08.2007 12:46)
  6. gerekli olan ama bazı genç ergenlerin işi ciddiyetsizliğe vurup sözlüğü geyik ortamına çevirmesinden ötürü yine boşa çıkacak kampanyadır. hele ki yanınıza bir iki kankanızı alırsanız, bir bilgi vermeyi amaçlayarak açılan başlığı bile hemen boş bakınızlarla veya içi boş girilerinizle doldurabilirsiniz.

(bkz: bir sözlük nasıl sikilir)
    (bkz: ne giri giricem yazarım iki bkz olur biter)
    (sükun, 10.08.2007 12:49 ~ 12:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil