belki ilginizi çeker
  1. · aynı anda 36 giri girmek
  2. · tatlı su duyarlısı
  3. · various artists
  4. · alexander rybak
  5. · budur
  6. · enbuyukgucbilgidir in saniyede 10 giri girmesi
  7. · günde bin giri
  8. · örümcek adam nasıl imana geldi
  9. · zeki alasya metin akpinar
  10. · sözlükle ilgili istekler
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · domuz gribi
  3. · colin kazım richards
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · alfa parçacığı
  9. · brain dead

bir anlık gaza gelenler  

1. (bkz: gaza gelen)
    (songoku, 06.01.2005 04:23)
  2. istatistikler sayfasından bir yazar istatistiği. bir günlük zaman dilimi içerisinde en fazla giri giren yazarları, ve ilgili günü listeliyor.
    (thedewil, 11.10.2007 01:21 ~ 01:22)
  3. sözlüğün en gereksiz istatistiklerinden biri. sırf "infomda istatistik kategorileri tabı da bulunsun" diye türlü cambazlıklar yapan gençlerimizi boşa yoruyor diye düşünüyorum.
    (hector, 20.11.2007 17:31)
  4. gereksiz bir istatistik ama insanı etkiliyor...ben etkilenmedim.
    (diazepam, 20.11.2007 17:34)
  5. ani frenle direksiyona böğrünü saplayacak olanlardır, tabakaneye yetiştireceklerini bile unutup, en sağ şeride doğru meyleder, sonra meydanı bırakırlar, budur...
    (heidi, 20.11.2007 17:36)
  6. istatistiklerde bu alana ait rakamları görünce bu istatistiğe girmek için gereksiz yollara başvurarak kasan bazı yazarlara ''işiniz çok zor çok'' dedirten şey.
    (jugador, 20.11.2007 17:38)
  7. bu bana hep oluyor. son zamanlarda özellikle de pazar geceleri haftanın en sevilenleri belli olduktan sonra.
    tanrımmm! (burada elimizi alnımıza götürüp başı hafifçe geriye atıyoruz ki artistik olsun)
    böyle bi anda bi çoğuna ayar veresim geliyo. yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum. bi süre sonra hata vermeye başlıyorum kapatıyorum bilgisayarı, itü sözlüğü hayatımdan çıkarmaya karar veriyorum. çok pis gaza gelir oldun lan diyorum kendime.
    kafamdan spesifik rakamlar tutup 10 dakika sonra onları hatırlamaya çalışıyorum falan. yapamayınca açıyorum yine sözlüğü karşısında uyuyup kalmayı bekliyorum.
    hayır işi gücü olmayan bir grup aylak adamdan oluşan bu birimi kendi hayatımda adlandıramıyorum.
    sensin aylak demeyin lan! yoksa bu saatte bu kadar giri nasıl olsun! şu anda herkes ben gibi ofiste çalışmaya çalışıyor olamaz değil mi?
    bak yine çok pis gaza geldim sisteme falan küfür edicem o derece yerlerdeyim.
    bak tikkye de bağladık iki dakkada.

gidin yatın lan allahsızlar. gaza geliyorum sonra benim de yazasım geliyor.

(bkz: bu haftanın en çok saçmalayanları) < - - -- ilave : böyle bişey olsa kesin sıçmıştım a.k
    (badangel, 06.07.2009 05:04 ~ 05:05)
  8. gazı geçince hiç çekilmeyen insan tipi..alıştıktan sonra 'he canım he' diyip geçilmelidir
    (çokdüşündümamabulamadım, 13.08.2009 17:14)
  9. 12 dev adamın içindeki üç kazma dev başlığından sonra geleyana gelen ve son periyotta coşan ömer aşık.

acaba bu adam girimi okuyup sinirlendi mi ne diye düşünmeden edemiyorum ama iyi ki okumuş
    (pirsultanabidal, 07.09.2009 23:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil