geçen
anime'yle msn'de konuşuyoruz. "ağzımda bi
aft var, tam da 20'liğimin yanında öldürecek beni lan su bile içemiyorum" dedim, bana "
aft ne" dedi.
şaşırdım. yahu aftın ne olduğunu bilmez mi insan? aftın adı sanı duyulmaz mı? bir aftın kişiye neler yapabileceğinden haberi olan insan aftı bilir arkadaşım!
ben birçok afta ağzımda ev sahipliği ettim şu güne kadar; hepsini krallar gibi karşıladım, yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim. ama hiçbirinin bu sonuncusu kadar büyük beklentileri olmamıştı vallahi.
yemek yemek yok,
su içmek yok,
konuşmak yok,
tükürüğünü yutmak,
diş fırçalamak yok; ne var lan aft? şu saydığım eylemlerin hepsi esnasında resmen canına okuyor insanın bu şey. inat gibi de ısırıp duruyorum daha da beter yara oluyor pezemenk. bi de benim ekstradan gelişmekte olan 20'liğimin dibinde olduğu için daha sancılı bir süreç geçiriyorum tabi.
gargara,
kenacort a filan da kar etmiyor. nasıl işkencedir bu amına koyim ya. ne suçum günahım vardı da böyle cezalandırılıyorum ben lan. adam gibi rahatsızlık olsa, ne bileyim şöyle grip filan olsam sesim çıkmayacak yeminlen ama aft bünyenin toptan ağzına sıçıyor vallahi. yemeden içmeden kesiliyorsun diyorum lan.
kilo vermesi gereken fakat bi türlü beceremeyen kişiler için etkin çözüm budur evet, aft! ayda 3 tane aft çıkarın,
elvan abeylegesse gibi olmazsanız gelin diyetisyen ücretinizi ben vericem. o kadar diyorum.