belki ilginizi çeker
  1. · dentinox
gündem
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · kar yağarken hissedilen duygular
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · the twilight saga new moon
  6. · boylumlama
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · unutulmaz çizgi film replikleri
  9. · sözlüğün cinsiyeti

bir aftın bünyeye hükmü  

1. geçen anime'yle msn'de konuşuyoruz. "ağzımda bi aft var, tam da 20'liğimin yanında öldürecek beni lan su bile içemiyorum" dedim, bana "aft ne" dedi.

şaşırdım. yahu aftın ne olduğunu bilmez mi insan? aftın adı sanı duyulmaz mı? bir aftın kişiye neler yapabileceğinden haberi olan insan aftı bilir arkadaşım!

ben birçok afta ağzımda ev sahipliği ettim şu güne kadar; hepsini krallar gibi karşıladım, yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim. ama hiçbirinin bu sonuncusu kadar büyük beklentileri olmamıştı vallahi.

yemek yemek yok, su içmek yok, konuşmak yok, tükürüğünü yutmak, diş fırçalamak yok; ne var lan aft? şu saydığım eylemlerin hepsi esnasında resmen canına okuyor insanın bu şey. inat gibi de ısırıp duruyorum daha da beter yara oluyor pezemenk. bi de benim ekstradan gelişmekte olan 20'liğimin dibinde olduğu için daha sancılı bir süreç geçiriyorum tabi. gargara, kenacort a filan da kar etmiyor. nasıl işkencedir bu amına koyim ya. ne suçum günahım vardı da böyle cezalandırılıyorum ben lan. adam gibi rahatsızlık olsa, ne bileyim şöyle grip filan olsam sesim çıkmayacak yeminlen ama aft bünyenin toptan ağzına sıçıyor vallahi. yemeden içmeden kesiliyorsun diyorum lan.

kilo vermesi gereken fakat bi türlü beceremeyen kişiler için etkin çözüm budur evet, aft! ayda 3 tane aft çıkarın, elvan abeylegesse gibi olmazsanız gelin diyetisyen ücretinizi ben vericem. o kadar diyorum.
    (kopush, 14.10.2009 21:39 ~ 21:48)
  2. offf ki ne offf ateşli hastalık geçirmenin en kazıklı yoludur.bir şey yenilip içilemez, e insan aç kalamayacağından eninde sonunda atar ağzına bir şeyler ve çiğnerken oraya denk getirmemeye çalışır.ama o tıpta aft anneannemde pamukçuk olan beyaz ağız yarası isterseniz 40 takla atın yine acır yine yanar.
    bir keresinde ben de tam 4 tane çıkmıştı.allah düşmanıma bile vermesin dedirten durumdur.

edit:baloncuk dendiğini de dün itibariyle duymuş oldum.
    (disneyland, 14.10.2009 22:06 ~ 11.11.2009 15:53)
  3. (bkz: dentinox)
    (ursus, 14.10.2009 22:07)
  4. afta toz karbonat basmaya dayanabilecek olanlar için maksimum üç günde bertaraf edilebilir hükümdür.
    edit: aynı zamanda acısını da alır hemen ama ilk beş dakika gözünüzden yaş getirebilir. uyarayım. sülalemi anmayın sonra .
    (elastigirl, 14.10.2009 22:18)
  5. vitaminsiz kalınan dönemde ağızda çıkan 3 aftın konuşamamaya sebebiyet vermesi; ve konuşmayı çok seven bünyenin psikolojisinin bozulmasına neden olandır.
    (buzdan yıldız, 14.10.2009 23:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil