- gökhan türkmen şarkısı. kesinlikle dinlenesi sözleri,
ah bu sana ilk olmuşken
ne acı ki son şarkım bu
çok mu kolaydı yoksa zor mu
sisli aşk mı tutku mu
oldu hani olmazdı sondu
sende gitmek yoktu
doldu süre bize bile çoktu
bir hayaldi yok oldu
sus doğru yalan ne farkeder
bak bir aşk başlamadan böyle biter
kime kime kalır aşk
ben seni sevdiğimi
bakma git daha ne söylemeli
yoksun artık bende
ne acı bitti gittin
yetti o günler bana yetti
çok çokta mutlu etti
birdi bende yerin ah tekti
bir çocuk bende tükendi
yeter demek yetmez ki bazen
ah içimde bir öykü ağıtlarla biter
güler yüzüme taptığım bir sen
ah içimdeki türkü dudaktan kalbe düşer
düşer de hani bir gün olur da
azrail bana güler
bir yerde hani bir gün olur da
azrail bana güler.(ptt, 15.04.2010 01:07)
- (bkz: yeter demek yetmez ki bazen)
(yirmiiki22, 09.05.2010 18:31)
- bu adam, gökhan türkmen konusundaki fikirlerimi olumsuzdan biraz daha olumluya çekebilmiş bir şarkı. bu kadar mekanik bir yorum yaptığıma bakılmasın, orta yerinden yarıyor insanı.
olumsuz manada.
zor zamanlardan geçiyorsanız, dinlemeyin.
daha da zorlaştırmayın bir şeyleri.(dirtypain, 29.07.2010 16:33)
- gökhan türkmen'in "biraz ayrılık" adlı son albümünde, pek ön plana çıkmamış süper ötesi şarkı.
"yeter demek yetmez ki bazen
ah içimde bir öykü ağıtlarla biter"
bu adam, hep şarkı söylesin.(bianca dupree, 15.11.2010 00:41)
- gökhan türkmen'in biraz ayrılık adlı albümünün bana göre en başarılı parçasıdır. parçalar.
(humanistfaşist, 18.11.2010 02:26 ~ 23.11.2010 02:15)
- inanılmaz güzel sözlerle dolu bu şarkıya geçte olsa süper bi klip çekmişler. sözlerle klip ancak bu kadar uyumlu olur bravo valla. izlemek isteyenler için;
http://www.youtube.com/...(devilish, 19.01.2011 20:30)
- insanüstü varlıklar için çekilmiş bir klibe sahip şarkı. o oyunculuk nedir arkadaş! o kızdaki hele... naman nallahım.. evet evet olmuş koçlar... işte böyle şeyler yapınız, yaptırınız...
(aglayankekinvekankalarınınkankası, 20.01.2011 01:06)
- hiç tarzım olmamasına rağmen her çıkışında pür dikkat dinlediğim gökhan türkmen şarkısı.. hele bir klibi vardır ki bu şarkının, o kadar söyleyeyim..
(kowalski, 24.01.2011 19:28)
- gökhan türkmen'in güzel bir şarkısı. şarkı zaten güzelken bir de böyle bir klip... inanılmaz. gökhan türkmen'den böyle bir performans beklemezdim. gerçi tipi uygun psikopata.* günlerdir sürekli dinliyorum. nedenini bilmediğim bir şekilde sürekli kulağımda bu şarkı. oysa ki ben mutluyum ve güzel günler geçiriyorum. ne la bu?
(menoikeus, 24.01.2011 19:42)
- uğruna;
yazan : ayşegül |tarih : 20.01.2011
şarkı güzel ama hiç bişey anlamadım ben klipten
diye yorum yapılan gökhan türkmen şarkısı.(genetiği değiştirilmiş organizma, 25.01.2011 00:07)
- gökhan türkmenin muhteşem ötesi şarkısı.
(bkz: ah içimde bir öykü ağıtlarla biter)
bir de buna en az söz ve bestesi kadar güzel bir klip çekmişler.çekmişler de her izleyince zaten depresif olan şarkıda daha bi fena oluyorum. gökhan**ın kıza bakışına içim parçalandı.bak kızım yazık la çocuğa barışın,çocuk seni özledim falan diyor anlaşın işte alla alla.mutlu mesut yaşayın.yazık lan üzüldüm çocuğun haline.hayat ne tuhaf vapurlar filan...(en kötü ihtimalle, 28.01.2011 23:08)
- bu aralar dilime dolanan şarkı. hoş değil bu mesela.
sanki aldatılmışım da o yüzden dinliyormuşum, söylüyormuşum gibi. allaha şükür yok öyle bir şey ama sorun da burada. neden bu kadar etkiliyor? başarılı.
ayrıca engin hepileri pek bir hoş değil mi bu şarkının klibinde? yaptığı hayvanca evet ama yiğidi öldür hakkını ver.(lady viola, 30.01.2011 12:32)
- klibi beni benden almış şarkıdır.film gibi başa sarıp sarıp izliyorum.anlatılan hikaye fazla gerçek, hikaye demeye de dilim varmıyor aslında..katil eder, kapanmış yaraları kanatır bu şarkı..
(acımadıki, 31.01.2011 15:07)
- istemeseniz de dile dolanan şarkı. klibi facebook'a düştüğünde sürekli birileri tarafından paylaşıldığı için tanıştım bu şarkıyla, 5 dakikada anlatmak istediğinin ötesine geçiyor. psikolojimin içine ediyor. feci beğendim.
(aaanreb, 31.01.2011 15:37)
- kısa film tadında muhteşem bir klip çekilmiş bu şarkıya. ama ne klip. özellikle ilk 1 dakikası.. o kadar etkileyici ki.. 55. saniyesinde başlayan harika bir müzik.. gökhan türkmen ve diğer 2 oyuncu da muhteşem oynamış gerçekten. ilk izlediğimde gözlerim doldu desem abartma der misiniz bilmem ama hakikaten şarkı da klip de iç acıtıyor arkadaş..
gökhan böyle klip çekilir mi gökhan.. telef ettin beni gökhan... allah seni iyi etsin gökhan..(wolwerine, 31.01.2011 15:57)
- sorgulatan şarkıdır.
"oldu hani olmazdı sondu
sende gitmek yoktu"
(bkz: kime kalır aşk)(heyecandancisimgeldi, 07.02.2011 15:37)
- hiç ummadığım bir şekilde taallukatımı siken şarkılar arasına üst sıralardan girdi.
(yazaryazamazyazaryazamazyazaryazamaz, 13.02.2011 16:42)
- türkiye'de yapılmış/yapılacak klipler arasında en iyi 10 içinde ilk 3'te kendine kesinlikle her daim yer bulacak gökhan türkmen şarkısıdır. gökhan türkmen'e ayılıp bayılmam ama bu şarkı şarkı değil ki, altın vuruş adeta.
(benbirtekahmetisevdim, 21.02.2011 01:00)
- durduk yere adamın amına koyan şarkılardan bir tanesidir.
(bkz: başarılı)(yirmiiki22, 26.02.2011 21:15 ~ 21:16)
- şarkıyı ilk dinlediğimde beni benden alan,klibini izlediğimde şirazemi kaydıran gökhan türkmen şarkısıdır.oyunculuğu başarılı,şarkı başaralı,engin hepileri zaten başarılı.o halde aydın ketenağ'a teşekkür etmek gerekir böyle bir klip çektiği için.şu ana kadar izlediğim en başarılı,en vurucu klipti herhalde.
(bkz: yeter demek yetmez ki bazen)(ortadakuyuvaryandangec, 27.02.2011 00:25 ~ 13.03.2011 18:09)
- gökhan türkmen in güzel ve hüzünlü olan şarkısı.ayrıca klibi de muhteşem.
(poseidon ve hektor, 06.03.2011 13:20)
- gece gece bünyemi deldi geçti. upuzun bi aradan sonra giri yazdırdı bana. of be. valla güzel yapmışlar. pek fena dokunuyor. gerçekte de var böyle şeyler kardeş. öyle olunca daha bi sahici oldu klip, daha bi vurucu. bi daha dinliyim de gece iyice piç olsun bari.
(tek kisilik harem, 07.03.2011 02:26)
- "kime kalır aşk?" sorusu kulaklarda çınlayan şarkıdır.
(blitz, 12.03.2011 00:51)
- şu sıralar favori şarkım. dinleye dinleye bıkmaktan korkar oldum.
(foxtr, 13.03.2011 12:23)
- dinledim çok kez bu şarkıyı. çıkışlarını beğendiğim bir şarkı. ama klibini ilk izlediğimde ağzım açık kalmıştı. beni gerçekten etkilemiştir klibi. hele ki gökhan türkmen in sevgilisi ile en yakın arkadaşını yakınlaştırmak istediği sahnede ikilemle çelişkiyi bir arada görüyorsunuz. tebrik ettim.
(nhntly, 13.03.2011 12:41)