bazılarına sıcacık gelse de, bana oldum olası yeşil gözler soğuk gelmiştir. hiç yeşil gözlü insanlardan iyilik görmediğimden mi bilemiyorum.gerçi koyu renk gözü olanlardanda bir fayda geldi mi diye düşündüm birden!
sahip olduğum
allah vergisi.
bana her zaman sıcak ve derin gelen gözler. o yeşil gözlerle "bakmasını bilenler" farklı anlamlar yükler bakışlarına.
(aqua, 31.03.2005 00:25 ~ 12:38)
beyaz ten ve siyah saçla çok güzel uyum sağlayan güzellik.
esmer ten ve
siyah saçla muhteşem uyum sağlayan allah vergisi.
*
güneşli havalarda gözü fazla açamama ve pek bir sık nazar değme olarak kendini belli eden göz.
(bkz:
ben)
(viola, 04.05.2005 18:00 ~ 18:05)
hayata level 20'den başlayan kişilerdir bu göze sahip olanlar.kim ne derse desin gözler yeşil ise ortamda ilgi odağı olursun hiç konuşmasan bile.
ispanyada az rastlanılan göz modelidir.
"bende de var ..mına koyyim bi işe yarıyor mu sanki!"demekten kendimi alamıyorum
aylar sonra gelen edit: bazen işe yarıyormuş...
ela gözlü insanların güneşe baktığında veya ağladığında sahip olduğu göz.
patisu nun gözleridir. çok güzeldir.
çocukca bir edayla benim de benim de dediğim yeşile çalan gözlerdir.. ancak evvela iyi bir sinirlenmek şartı gerekiyor..
kedilere yakışır.
bayanlarda sarı saçlarla daha da bi güzel olan allah vergisi... erkeğe ise renkli göz ya-kış-maz...
ispanyollardan esirgenen
yaşama isteğinizi alır elinizden, farkında değildir.
derslerin götümde patlaması olasılığından ötürü 6 ay boyunca daha bak(a)mayacağım gözler.
edit: vay be. olm nesini artılıyosunuz bunun, içim yanıyo lan benim.
sonucunda bir çift bozuk göze sahip olmakla eşdeğerdir.
dışardan bakıldığı gibi sahipleri tarafından önemsenecek bir özellik değildir,sadece genetik mirastır.
sabah uyandığınızda gözlük veya lensleriniz olmadan hayata bulanık bakmanızdır.zira çabuk etkilenir ve bozulur renkli gözler...
eddie vedder'la anlamlanandır.