|
|
- yazılışını jemand'dan öğrendiğim saç arttırıcı ilaç.
- (bkz: saç dökülmesi)
(bkz: kel kalmak)
- kesinlikle hiç bir faydasını görmediğim ürün.
şu an ise lokman hekime hazırlattığım 5 çeşit yağın karışımından oluşan doğal bir ürün kullanmaktayım.sonuç mucize gibi.
- kültür bakanlığı kültürel ilişkiler bölümündekilerin dün gidip kadın erkek toplu olarak aldıkları ürün.
- arkadaşım sürünce buram buram tereyağlı pilav kokusu aldığım için "pilav mı yedin lan sen bu akşam" gibi bir ahmakça sorunun ardından arkadaşımın "ulan pilav ağızda kokar mı bioksin sürdüm" diye cevap verdiği ilaç türü bişeymiş.
- ilk kullanmaya başladığımda dökülmeyi azalttığını farkettiğim ürün. daha sonra dökülme oranı biraz arttı ama.
(bkz: placenta)
(bkz: dercos)
- (bkz: denemeden olmaz)
- kepeğe karşı etkili olduğu iddia edildiği halde kullanmaya başladıktan sonra kepeksiz başımda kepek yapmış ürün.
- nasıl her bayanın mutlaka bir kaç kilo fazlası vardır her zaman, biz erkeklerin de mutlaka saç dökülme soru vardır. en sırma saçlımızdan en kelimize mutlaka saçlarımız dökülür ve bunu dert ederiz. hiç bir erkek bir gün kel ve şişko olacağını kabul etmez, etmek istemez. bu ürünü ilk reklamlarda gördüğümde bir an heyecanlandım. erkek ırkının kadınlardan sonra en büyük sorunu olan kelliğine en sonunda isviçreli bilimadamları çare bulmuştu. reklamların dediğine göre 2 ay düzenli kullanımın ardından saç dökülmeleri %90 mertebelerinde azalcaktı. ertesi gün soluğu eczanede alıp hemen bir tanesini aldım. eve geldim duşa girdim. şampuanı elime aldım böle balımsı bişi kokusu da güzel neyse saçlarımızı yıkadık. o ilk yıkamada zaten ne olup bittiğini anlamam gerekirdi. saçlarımın yarısını o an banyoda bıraktım. neyse dedik reklamlarda iki ay diyor kullanalım ve iki ay boyunca kullandım. sonuç mu? reklamlarda da dediği gibi saç dökülmelerim azaldı ve nerdeyse artık dökülmüyor. dökülmüyor çünkü dökülcek saç kalmadı başımda. o iki aylık dönemde o kadar çok saçım döküldü ki, seyrelmeler gözle görülür hale geldi. bende dayanamayıp saçlarımı kestirdim çünkü artık gözüme batıyordu.
bu benim iddiamdır ve tahminimdir, hiç bir bilimsel veriye dayanmamaktadır. bu şampuanın yaptığı zayıf saçları bir anda dökmek ondan sonra saç dökülmesini engelliyoruz diye hava atmaktır. ben artık yaşlanınca kel ve göbekli biri olma fikrine kendimi alıştırdım. gayet mutlu mesut hayatıma devam ediyorum. burada tavsiyem sizin de aynısını yapmanız. son olarak;
iyi ki varsın bioxcin.*(yako, 20.09.2007 05:05 ~ 05:06)
- çıkarmıyorsun bari olanı koru orospu çocuğu! diye serzenişte bulunduğum bir boka yaradığını görmediğim bitkisel çözüm.
allahın sopası yok ki götünüze soksun!
- saç genetik bi olgudur. eğer baba ya da anne tarafında varsa muhtemelen dökülür. ürün, az kepeklenmeye, kırılmaya, yıpranmaya karşı etkilidir. evet bu daha az saç dökebilir. ama bu ürün vücudun e vitaminine olan ihtiyacını kök hücreleri besleyerek değil de, dışarıdan içe nüfuz etme yöntemini kullandığından asıl dökülmeyi durduramaz.
|