belki ilginizi çeker
  1. · claude frollo
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · zongul ducks
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · ezel
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · pinhani nin şarkılarını heceleyerek söylemesi
  9. · ataş

bio  

1. nickinden de anlaşılacağı üzere biyoloji ve genetikle uğraşmakta olan, sözlüğe 5.nesil yazar alımlarıyla katılan ve girileriyle sözlüğe çok şey katacağından şüphe etmediğim yazar. çok yağ çektim, yeterli bu kadar. ayrıca kendisi itü sözlük paris zirvesine +1 olarak katılmış ve daha sonra yazar olmaya karar vermiştir. böyle de reklamını yaparız itü sözlük'ün.*
    nitekim kısa ve öz olarak; hoşgelmiş sefalar getirmiş.
    (ness, 31.03.2008 01:17)
  2. cok hoş bir arkadaştır kendileri. hayatının bi döneminde co-plot olarak çalısmıştır. ancak bu işte dikiş tutturamayınca yeniden eski işi olan fare doktorluğuna dönmüştür. metz de her daim hazır mekanı vardır, beklenir.
    (frollo, 31.03.2008 01:46)
  3. fareler ile ne alıp veremediğini anlayamadığım yeni nesil yazar. aynı zamanda paris zirvesinin eski +1 i. zirveye katılanlar arasında en fazla kilometreyi kateden ve habersiz disneyland organizasyonunu gerçekleştiren genetikci. soğukkanlılıkla yaptıklarını anlatınca zirve ahalisi tarafından ultimaton verildi kendisine. merak edilen konu ise baby parfüm tester kartonunu halen saklayıp saklamadığı. fanatik lost izleyicisi olup "lost ne lan tarikatı" üyesi olarak kendisini kınıyorum *
    (sarmalak, 01.04.2008 22:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil