babam ve oğlum adlı filmde sinema salonundaki herkesş hüngür hüngür ağlar vaziyetten alıp kahkahalara boğulur hale dönüştüren, başarısı takdir edilesi oyuncu.
çığlık atarak konuşabilme yeteneğine sahip,televizyon makinasında pek bi utangaç gördüğümüz,aslında inanılmaz enerjik olduğunu düşündüğüm sanatçı.babam ve oğlum filminde harika bir performans göstermiştir , ayrıca türkiye'nin en komik kadınlarından birisi olduğu kesindir.aslında bu kadar uzatmaya da gerek yoktur ..süperdir .
baba evinde çatlak bir insan olarak tanıdım, yıllar sonra yabancı damatta aynı çatlaklıkta gülmekten yaran bir karakter olarak karşıma çıktı. babam ve oğlumda artık en azından güldürmez diye önyargıyla gittim film insanları ağlatıyormuş diye. yok kadın komik vesselam. orda da güldürdü. şimdi de 22 aralık'ta gösterime girecek olak küçük kıyamette rol aldığını duydum. merakla bekliyorum. korku filminde bile bu kadın insanları güldürürse, helal olsun valla.
reklam filmlerinde defalarca izlense dahi güldürebilme potansiyeline sahip oyuncudur.rol aldığı ilk sinema filmi inşaat adlı 2003 yapımı ömer vargı filmidir.
babam ve oğlum'un yayınlandığı bir salonda, görüntüsü bile henüz perdeye yansımamışken sadece sesinin duyulması ile tüm salon kahkahalara boğulmuştur. (bkz: alkış efekti yok mu bu sözlükte)
oynadığı her role yakışan, yaptığı her hareketi konuştuğu her sözü yakıştıran, güldüren, kendine has karakteri olan nadir insanlardan biri olduğu için belki de okan bayülgen tarafından çok sevilen, hayranıyım diyebileceğim aktrisimiz, neşe kaynağımız..
dün geceki makinada, kendisi her övüldüğünde kızarıp bozaran, sevincinden ellerini çırpan ve yerinde duramayan, böylece içimi kendisine karşı iyice sevgiyle dolduran oyuncu.
bir yıl ara verdiğim avrupa yakası na yeniden başlama sebep olan değerli kişi. bence bu yıl avrupa yakasıbinnur kaya dan dolayı yırtar. çok başarılı bir seçim. yoksa sezonu tamamlayamazdı.
diziye gelişi carlosun fenere gelişi gibi olay yaratan ama umarız orteganın fenerden ayrılışı gibi hayal kırıklıgı yaratamasın dedirten oyuncu.keza gereksiz yere cok bagırıyor.bir diger bu sezon abartan karekter için(bkz: burhan altıntop)
avrupa yakasındaki şahika rolüyle uzaktan yakından alakası olmayan bu kadın o rolleri nası icra ediyor diye insanın aklında soru işareti ve bir o kadarda hayranlık bırakan,mütevazi,utangaç,duygusal bir hanımefendi.zaten zor olanda kendinde barınmayan duyguları göstermektir diye düşünüyorum.oyunculuk bu olsa gerek.