1994 yılından bu yana binlerce
by pass ameliyatına imza atmış, şu sıralar
memorial hastanesi kalp damar cerrahisi bölümünün başkanlığını yapmakta olan türkiyenin önemli kalp cerrahlarındandır. türkiye sınırları içerisinde bir kalbin korkmadan emanet edilebileceği ender doktorlardandır, mütevazi kelimesinin tam karşılığıdır ayrıca.
*
doktorların programlanmış robot, asosyalliğin tavan yaptığı birer bünye olmadıklarını ispatlayan, yüz kişiye sorup yüz popüler cevap aldığımız, tamamen hocamıza spesifik bir kaç majör bulguyu paylaşalım;
*yurt içi ve dışında yüzden fazla yayını, 5 kitapta yazdığı 8 bölüm var. radial arter greft hazırlanması, kalp yogası ve ateşe dönen dünya,
sarıkamış isimli kitapları var. birçok tıbbi derginin editör listesinde görevli olup sarıkamış ile ilgili sinema, belgesel, kitap gibi tüm çalışmalara katkıda bulunuyor ve bilimsel danışmanlığını yapıyor. yurt içi ve yurt dışında bulunan yirmi üç derneğin üyesidir.
(bkz:
http://www.clubbypass.com/)
edit gelir, beklemez: 11.000 ameliyatı -ki bu ciddi bir rakam üstelik açık kalp ameliyatından bahsediyoruz hanımlar beyler. yazıyla da yazalım formata uygun olsun, kolay anlaşılsın; "onbirbin"-
* gerçekleştirmiş olan bir hekimin, o çok güvendiğimiz, buram buram araştırmacılık kokan, el üstünde tuttuğumuz medyada çıkan başarısız ''bir'' ameliyatıyla, o hekimi, ''başarısız doktor
titryle itham etmek son derece yanlış olacaktır. tv'lerde halkı bilinçlendirmeye yönelik bir kaç röportajı var, ben sadece ana haber bültenlerinde rast geldim şimdilik. talk showlara katılıp tıp dünyasının en seksi doktoru seçilmediği sürece, bilgilerini şevkle dinleriz. adamın ekibinde olsam ameliyatlara girip girmediğinden, neşter vuruşlarından, stent takış şeklinden de bahsederdim ama, şans işte..