|
|
- gülşen, bengü, yüksek sadakat, duman gibi insanların şereflendireceği abuk festivalimsi.
okulun "kaynak yok, yabancı gruplar olmaz" diye bağırmasının, hemen ardından gülşen'e verilen hayvani boyuttaki rakamı gördükten sonra hem öğrenci konseyi'ne hem de rektörlüğe bilumum küfürlerin edilmesine sağlayan festivalcik.
ulan gülşen'e verilen parayla insanlar süper gruplar getiriyor, üstüne sahnesini ışığını bile kuruyor. 2-3 tikiye yaranma umuduyla şu yapılan dallamalığı yediremiyorum. yavşaklar.
- türk dünyası araştırmaları topluluğu'nun bahar şenliklerine -2005'teki gibi- mehter takımını getireceği şenlik
- 3 mayıs akşamı duman ve yüksek sadakat, 4 mayıs akşamı gülşen ve bengü, 5 mayıs akşamı ise radyo bilkent açıkhava partisinin olacağı bir abuk şenlik.
şu kadroya bak. hay allah belanızı versin.
- kesinlikle hakkında kötü eleştiri yapılmaması gereken şenlik.
tamam bengü ve gülşen diğer gruplar yanında abesttir ama,unutulmamalıdır ki o okulda sadece rock ve türevleri dinlenmiyordur.popundan tutun,rapine kadar dinleyen bir sürü insan vardır.öncelikle bu nedenden dolayı benim alkışımı alan şenliktir.
bu sözlerim diğer şenlikler içinde geçerli,ne kadar bize uzak olsada,aynı okulda okudğumuz farklı bir kesim var.bunların zevklerinede saygı göstermeli,birşekilde dengeyi kurmalıyız.
gülşen dinlemem,dinlenen ortamda da bulunmam belki ama,sanırım farklı bakış açısından bakmayı becerebiliyorum,bu söylediklerim itü içinde ytü içinde geçerli,hele söz konusu bilkent olunca,programa hak vermemek elde değil.
hatta klibindeki gibi şov yapsın*
(bkz: yurtta aşk cihanda aşk)
- okulumuzun en büyük problemi olan otopark sorunu yine boy göstermiş, ufak çaplı bir oto pazarı havası yakalanmıştır.
http://www.krip.org/...
- genelde gayet güzel geçmiş festivaldir. öyle ki gülşen bile ayrı bir tat vermiştir bünyeye(ehm). duman, sahneye geç çıkması dışında kusursuz bir performans sergilemiştir. yüksek sadakat keza harika bir performans sergilemiştir; ancak arkalarından duman çıkacağı için "bitse de gitseniz." tadında serzenişlerle karşılaştılar. bence duman'ın 5 mayıs'a, o salak radyo bilkent açıkhava partisi yerine konulması daha yerinde olurdu. bengü'ye yetişememiş olsam da, gülşen pek eğlendirdi, zevkli geçen bir konserdi. 5 mayıs'ta ise standart radyo bilkent açıkhava partisi olmuştur, gitmedim bilemem.
festivalle ilgili notlarımı belirtmem gerekirse:
gülşen'i izlemek için kamyonun tepesine tırmanan arkadaşlara selam ederim.
bir de bilinmeyen yüzü vardır ki bu festivalin, o da gülşen ve bengü konserlerinin olduğu 4 mayıs gecesi bir bilkentli öğrenci bıçaklanmıştır.
konserler doğu kampüs'te yapılmasına rağmen sesleri merkez kampüse kadar gelmiştir. hadi onu hayvani hoparlörlere bağlıyorum da, seyircilerin eşlik etmesi bile geliyordu merkez kampüse. ilginç.(twinkle, 06.05.2006 12:30 ~ 12:30)
- voleybol turnuvasında hakkımızın yendiği mayfesttir. araya eurovision daki gibi politik oyunlar girmiş, 3. yapılmamız suretiyle tişört yerine babayı almak zorunda bırakılmışızdır. bilkent kaka,pis tikky tarlası diyen ne kadar insan varsa gene okula şeref vermiş, denyolukları da yetmiyormuş gibi konserlerde kızlara asılıp, tanımadıkları elemanları bıçaklamışlardır. benim dövmenin ve dövmecilerin dostu olmam ise 2. gününe denk gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. (bkz: ejderha başlı yılan)
(cupid, 15.12.2006 02:54)
- bu sene arayacağımız hededir.
zira bu yılki mayfest'te konserler geçen yılki bıçaklama olaylarından dolayı,doğu kampüs çimlerinde değil,dünyanın en boktan akustikli yerlerinden odeon'da yapılacaktır,giriş 10ytl olacaktır ve dışarıdan insan alınmaması için böyle bir ıkınma gerçekleştirilmiştir.
sorunlara gelelim.
e güzel okul yönetimi,bu konserler akustik-klasik konserler değil ki,koy götü dinle!bilkent'e yakışacak şekilde eller havaya sanatçıları gelecek ve mekanda anfi tiyatro tarzı odeon olacak.(akustiği geçtim!)insanlar oynamak,hoplamak,zıplamak,groupielik etmek,hatun/oğlan kaldırmak isteyecek,fakat bu sefer yemeyecek eğer yerse de direk aşağı uçacaklar.sınırlı bir yer olan odeon'da "mayfest aktivitesi" mi olur?
serdar ortaç ve funda ararbenim sittinsene alakam olmayacak isimler,dolayısıyla 10ytl'me havada görürler ama bilkent komunitesi kurbanlık koyun tarzı güdülmeyi sevdiğinden mutlaka damlayacaktır,tepki vermeyecektir.fakat gerçek şu ki,bu yıl olay "üniversite şenliği"nden çok,"parayı veren düdüğü çalar festivali" olacaktır.sonuna kadar esefle kınanmalıdır!
geçen yıl meydana gelen talihsiz olaylara kadar,tüm ankara ve türkiye'ye kucağını açan,fakat anca kafasına "güvenlik kısmısı" dank eden ve onca imkanına rağmen üç günlüğüne "odtü" olamayan bilkent'ten "paradan kıralım,koy gitsin!" tarzı bir yaklaşım daha...halbuki odtü gibi kastır,herkesten kart iste,kartı olmayanın burnundan getir,tip tam kıroysa hiç sokma,festival mis gibi doğu çimlerinde olay devam etsin!yazık!!!
|