belki ilginizi çeker
  1. · esat abi
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · boylumlama
  6. · okan bayülgen
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · you take my self control
  9. · yeniden doğsam karga doğarım

bilkent doğu kampüs  

1. türkiyenin doğusuyla batısı arasındaki ayrımın,bilkent üniversitesinde merkez ve doğu kampüsler bazına indirgenmiş hali.
    akşam 6dan sonra yemek yemeyi bırakın ölseniz su alacağınız yer yoktur,okulda bi sigarasız kalsanız yurtlar büfesine kadar koşturmak zorunda kalırsınız,beyinlerini pantolonlarının içinde taşıyan bir erkek güruhu hız yapmaya elverişli arabalarıyla 5 metrede bir önünüze çıkan kasislerde hava atmaya çalışır,ya da attıklarını sanarlar.yurtlarına ise hiç değinilmemelidir.iyi havalarda karşılıklı konuşlanmış olan kız ve erkek yurtlarından bir dansa davet havasıyla süzülen gençlerimiz,birbirlerini keserler,seni seçtim derler,vesaire eööhm.
    geceleri yurt telefonlarından taciz etmek bir gelenek halini almıştır,nizamiyenin hemen dışındaki köfteci ise orayı yaşanılır kılan tek detay sayılabilir.
    ha bir de çimlerinde sarhoş olunasıdır,öyle böyle güzel zaman geçirilmiştir.
    (liselle, 25.12.2007 17:42)
  2. hazırlık öğrencilerinin kuşatması altında bulunan bilkent kampüsü. daha bölüm psikolojisi ve zorlanmasına maruz kalmayan bilkent öğrencileri bu kampüste bol bol hız yapar, marka giyinir, sabahın köründeki derslere fönle gelme yeteneğini gösterebilir. bu kampüs pazar günleri o kadar sessiz olur ki gidip çimlerinde uzanıp tüm gün uyumak yapılabilecek en güzel şeydir. mayfest dahilinde ve haricinde büyük parti vs gibi olaylarada ev sahipliği yapar.
    (dark elven, 25.12.2007 17:52)
  3. öğrencilerin akşamları vakit geçirebileceği doğru dürüst yerlere sahip olmayan, araba olmayınca vakit geçmeyen, mayfest'in konserlerinin merkez kampuse alınmasıyla artık hiçbir ilgi çekiciliği kalmamış olan kampus.

bir de kasislerine hastayım buranın. tam 7-8 metre arayla kasis koyulabilen tek üniversite olsa gerek burası.
    (bosvermis bunye, 25.12.2007 18:01)
  4. 90. yurdun yanına açılmış bulunan kantinimsi şey sayesinde öğrencileri artık geceleri aç/susuz/sigarasız kalma kaderlerinden bir ölçüde sıyrılmışlardır.merkezden tek fazlası esat abidir heralde.başka bi numarasını görmedim.
    (power of the right, 25.12.2007 18:45)
  5. bilkent universitesinin piyasa mekanlarından önde gelenidir
    (skyward, 25.12.2007 19:28)
  6. eskiden express olan sonradan coffee break olan ve şu anda ne olduğundan emin olamadığım, ben okurken thm olan (tourism and hotel management) sonradan teknolojik bilmem bişiler halini alan şu anda ne olduğundan emin olamadığım bölümümün önündeki kafenin tam karşısındaki 5 araçlık otopark, bölümde okumakta olan ferrari ve benzeri araç sahiplerinin kendilerini gösterebilmesi için ayırılmıştır, oraya park edebilirsiniz, ama sonra arabanızı oradan çıkarırken sağında solunda uzay vasıtaları görüp "hay allah" demenize sebep olabilir bu, yok ben siklemem derseniz buyrun tabii..

(bu kadar mı uzun anlatılır bi park yeri anlamadım ki..)
    (shadowboxer, 18.08.2008 12:22)
  7. en kral bölümü bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleridir.
    (emopi, 02.04.2009 14:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil