belki ilginizi çeker
  1. · hatunlara yazma denemeleri
gündem
  1. · ugg
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · beşiktaş
  5. · öğretmenler günü
  6. · yaran diyaloglar
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · ağlayan erkek modeli
  9. · kafe pi

bilirim sonunu  

1. göksel in arka bahçem albümünden sözleri pek anlamlı şarkısı

sözleri de budur:

bal tadı var, dudaklarımda
    aşkın damla damla döküldüğü anda
    gül açıyor bakışlarında
    aşkın kalpten kalpe düştüğü anda
    kanatlarını çırpar yükselir göğe doğru
    uçtuğu kafesten bulur aşk yolunu
    hazır değilim ben, bilirim sonunu ..
    bilirim sonunu bilirim sonunu
    aşkın kalpten kalbe düştüğü anda
    aşkın gerçeklere yenildiği anda
    büyü bozulur yol ayrımında
    kanatlarını çırpar yükselir göğe doğru
    uçtuğu kafesten bulur aşk yolunu
    hazır değilim ben, bilirim sonunu ..
    aşkın kalpten kalbe düştüğü anda

umutlarını yitirmiş bir kalp başlar hızla atmaya. öyle hızlı atarki kanatlanıp yükselir göğe doğru. kalp uçar kafesten, bulur aşk yolunu. fakat aklında hep aynı soru. ne zaman gelecek sonu. ister ki bu kez kanatları kırılmasın, canı acımasın. bari bu kez gerçek aşka ulaşsın. ama o da bilir sonunu. zaten çok kez yitirmiş kalp umudunu. bunun da sonu gider yalnızlığa doğru.
    (ameliepoulain, 01.12.2007 23:44 ~ 23:45)
  2. gökselin en sevdiğim parçalarından biri.. zaten gökselin ne kadar başarılı bir sanatçı olduğundan bahsetmeye gerek yok.. eserin melodisi, sözleri felan beni benden almıştır daima.. ama takıldığım bir konu var ki öyle böyle değil.. bilirim sonunu bilirim sonumu demektedir sayın göksel.. googleda sözlerini arattığımda nedense yanlış yazılmış olduğunu gördüm sonra burada baktım e burada da yanlış yazılmış.. yoksa ben mi yanlış anlıyorum sözü diye defalarca dinledim eseri.. hayır ben doğru duyuyorum.. bilirim sonunu bilirim sonumu diyor sayın göksel.. bir harften ne çıkar demeyin, şarkının ezgisi, melodisi, güzelliği değişiveriyor bir anda..

hem ilişkinin sonu hem de kendimin sonumu* görebiliyorum demek istemiş sanatçı burada.. bir harf bile nasıl da değiştiriveriyor meğersem anlamları..
    (suursuz, 20.05.2009 10:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil