belki ilginizi çeker
  1. · arkadaşın taşınması
  2. · yanlış anlaşılan şarkı sözleri
  3. · desperate housewives
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · dinde zorlama yoktur
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · author
  7. · 100 opera
  8. · zebra crossing
  9. · zengin kızların güzel olması

bilinçli bagımlı  

1. -yıldızlar görünüyordu gökyüzünde, gece ve gündüz yıldızlar. yoksa zamanların akışı arasında bir fark kalmamış mıydı? bazen hayret edilecek bir şekilde kararıyordu çevresi, bilincini yitirmiyor ancak çok sonra uyanabiliyordu… yoksa her şey aynı anda mı oluyordu? “ben geldim” diye sesleniyordu balıklara… -

*hoşgelmiş, sefalar getirmiş yazar kişidir. candır, ciğerdir, kuzu sarmasıdır.
    (63, 29.07.2007 20:31 ~ 30.07.2007 19:53)
  2. günlerden bugün doğmuş yazar kişi.
    şu şiirle kutlansa yeri;

"bugün onun doğum günü
    yayılır dört bir yana ünü
    amanın aman, pek de deli
    raporu var, kurdeleli!"
    (63, 22.10.2007 00:41 ~ 00:41)
  3. küçük japon balığı.
    (63, 09.10.2008 14:16)
  4. "bugün onun doğum günü,
    yaşamadım sanki dünü.
    kucak dolusu mor sümbülü
    istese, bu beden yiyebülüü"
    (63, 22.10.2008 03:29)
  5. @2832741'nolu girime ışık amirliği yapan yavru. mini etekli. çok güzel.
    (63, 20.11.2008 02:41)
  6. şaşkın ördek yavrusu bakışlı komşu kızımdır kendisi. nasıl beceriyor bilmiyorum ama bir anda bütün dünyanız o olur, ve bitmek tükenmek bilmeyen geleneksel pazar kahveleriniz başlar. pazarları yetmemeye başlar bir süre sonra. türk kahvesi sevmezken, sayesinde türk kahvesi içersiniz hemde damla sakızlı. sonra bir de bakmışsınız aynı onun ses tonuyla "ama ama ama nasıl yani?" demeye başlamışsınızdır. ayrıca gizli bir bon jovi hayranı olmasıyla beni daha da mutlu eden candır, kandır, kuzudur. sigarasız gecelerimde camdan gerinerek sigara atmasıyla pek bir mutlu eder beni.
    (someday i will be saturday night, 24.02.2009 22:33)
  7. kendisi aynı zamanda tdk görevini üstlenen bir insan edasıyla, yapılan her dilbilgisi yanlışını itina ile düzeltir.
    (someday i will be saturday night, 25.02.2009 13:05)
  8. ısrarlarıma dayanamayıp bu geceyi bon jovi gecesi ilan edip bana ithaf eden candır. karşı apartmandada olsa o enerjisini bana geçirmeyi başarmıştır. bana ithaf etmesi ayrıca çok mutlu etmiştir.
    (someday i will be saturday night, 03.03.2009 23:27 ~ 23:31)
  9. mekanlar, insanlarla değer kazanır. kazanılan değer, uzun yıllar sonra aynı mekanda, o insansız, tek başına oturduğunda omzuna çöken özlemle eşdeğerdir. ankara'da kazandığım değerdir kendisi... gözlerinden parıltılar saçan, sesinden sevimlilik damlayan cicili bicili bir tür çizgi film karakteridir... elimden içkimi çekip alandır, bana göz kulak olandır, dinleyendir ve en savunmasız anımda, ki bu körkütük sarhoş olduğum ana denk geliyor, minicik, ufacık sırrımın taşıyıcısıdır. seviyorum ben onu...
    (why georgia, 12.03.2009 01:16)
  10. gün itibariyle bizlerden bir eksiği olan kuzuktur. apandisti yoktur artık onun. bir an önce iyileşip toparlanıp aramıza dönmesini bekliyoruz. hasretiyle yandı gönlüm. özledim be kuzuk çık artık cama da sigara içelim.
    (someday i will be saturday night, 30.03.2009 17:59)
  11. "kutlu olsun doğum günün
    benim mutluluk kürüm
    hep neşedir senin dünün
    canım çekti adana dürüm"
    (63, 22.10.2009 12:30 ~ 12:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil