|
|
- giysidir, çoraptır, ayakkabıdır, makyaj malzemesidir derken araba, beyaz eşya, diş fırçası, ütü, dondurma, çikolata, bilgisayar oyunları vb. alakasız ürünlerin de dahil edilmesiyle er kişinin hormonal bağımlılıklarını sömürmeyi kafasına takmış firma sahiplerinin harıl harıl üstünde uğraştıkları eylem.
- erkeklerde ilgi uyandıran dişilerde ise kıskançlıktan "belki kullanırsam ben de böle olurum" kudurmaları sonucunda ürünün alımıyla sonlanan reklam kampanyaları
- emperyalist dünyanın sınır tanımazlığının göstergesi, kadını satış aracı olarak görmesi, ondan faydalanması, işin kötü yanı bunu yaparken sınır tanımaması.
--şampuan reklamlarında oynatılan genç bayanlar,
--fuarlarda kamyon, iş makinası, inşaat malzemesi... tanıtan bayanlar,
--telefonla yapılan iş müracatlarında (genelde sekreterlik, tanıtım, satıcı..) bayan sesi duyduktan hemen görüşme için randevu verilmesi...
- ürünün adını fransızca ya da ingilizce olarak koymadan sonraki aşamadır. akmasa da damlar, reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefelerinin ürünüdür.
- (bkz: pepsi)
(bkz: aysun kayacı)
- (bkz: tek taş)
- (bkz: bir meta olarak kadın)
- kotex'in çok güzel yaptığı iş.
- en seçkin örneklerinden biri kanal 7'nin taharet musluğu reklamı olduğu hadise:
(bkz: http://www.youtube.com/...)
- erkek kişisinde bu taşı sıksam suyu çıkarmı, çıkarsa benim küresel ısınmama bir faydası olurmu, acaba bir ürün alsam insanlık için küçük kendim için büyük bir adım atmış olurmuyumu düşündüren durumdur.beyin devre dışıdır...
- satıcı açısından bakılırsa olay mantıklı ve işe yarardır. fakat bu işin kadınlara hitap eden ürünlerde* * * yapılması şaşırtıcıdır.
- (bkz: bilumum)
(omega, 28.08.2007 13:03 ~ 09.09.2007 22:51)
- onaylamamakla birlikte mantığını anladığım bir durum. misal bizim sokakta digitürk standında duran sarışın taş hatun sayesinde digitürk bir çok üye kazandı , diyelim ki orada sakallı bıyıklı bir dayı olsaydı o kadar üye kazanabilir miydi digitürk ? kesinlikle hayır! ha nedir bu abilerin durumu , gidecek oraya , güzel bayanla sohbet edecek , orada belki yanlışlıkla eline dokunacak varsa dekoltesi göğüsleri dikizleyecek ve eve gidip mastürbasyon yapacak. bir de insan çiğ süt emmiştir , orada her dediğine ''evet efendim , haklısınız efendim'' diyen güzel bir bayan olması , bir bok bilmeyen , her daim ezilmiş bir adamı bile kral gibi hissettirebilir. ne iğrenç yaratıklarız.
- fuar organizasyonlarında standlarda bulunlamaları halinde o standda bulunan bilimum çalışan, firma sahibi gibi erkeklerin eşlerininde standlarda nöbet tutmalarına yol açan hadise.
(bkz: kıskançlıkdan uykusu kaçan kadınlar)(rahip, 28.08.2007 14:10)
- kozmetik firmalarının cilt bakım ürünlerinde pürüzsüz yüze sahip taş ablaları kullanarak yaptığı şeydir.
|