belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · onur öymen
  3. · boylumlama
  4. · ezel
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · birbirine benzeyen ünlüler
  9. · entity relationship

bilim adamlarının samanyolu tv yi dava etmesi  

1. samanyolu tv'de yayınlanan belgeselleri kazara izleyen bir bilim adamının bu olaydan arkadaş çevresini haberdar etmesiyle gerçekleşmesi muhtemel durumdur.

adam belgeselde arka fonda "...the evolution makes this bird exactly like that, so the bird either fly or swim nicely..." diyerek evrime gönderme yaparken bizim samanyolu tv'de ön plandaki tok sesli abi "...kainatın yaratıcısı bu kuşlara hem uçma yetisi vermiş hem de yüzme, bu kusursuz bir düzenin bir yaratıcı eliyle kurulduğunun en büyük delilidir..." diyor. şimdi bu belgeseli izlerken elin adamını bir tanıyan çıksa "abi hayırdır din iman ne iş?" dese bu adam demez mi noluyor lan, diye? psikolojisi bozulmaz mı? inandığı şey uğruna bir belgesel çekmiş adam kırılmaz mı senin onu tam aksi yönde aksettirmene? neden yapıyorsunuz bunu?

acaba diyorum bazen, samanyolu yaradılışçı bilim adamlarına özel sipariş mi veriyor? bu belgesellerin hepsi yaradılışçı abilerin elinden çıkma mı? öyleyse niye ingilizce? seslendirmesini sen bizzat yapsan ya? ama yok o zaman inandırıcılığı yitip gidiyor belgeselin. belgesel dedin mi, arkada mutlaka orijinal ses bir ton alttan duyulacak ötesi yok.

ama eğer bunlar samanyolu'nun marifetiyse davaların ardı ardına açılması garanti, çünkü bizzat kendim az önce "kısa kuyruk"un yapımcısına mail attım. dedim abi böyleyken böyle, senin için kurulu düzen var falan dedirtiyorlar dedim, bu düzen bir yaratıcısız olur mu falan söyletiyorlar sana dedim. eğer adam yaradılışçı ise siler atar bu mail ama yok evrimci ise samanyolu seri davalara hazırlansın uyarmış olayım.
    (diazepam, 20.05.2009 01:30 ~ 13:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil