"bilgisayarla ilgili, biri bilgisayarın hata yaptığını düşünmek olmak üzere yapılabilecek en az iki hata vardır" özlü sözünü gözardı ettiğimiz anlarda kapıldığımız arzu, istek, coşku, ihtiras, heves, eğilim ve daha nice psikolojik haller..
bilgisayarın komutlarını yerine getirmemesinden müttevvelit oluşan şiddet birikintisi..
bilgisayar kilitlendiği bir zaman açılan görev yöneticisinde,görev yöneticisi yanıt vermiyor yazısı görülünce, bünyede beliren yerinde istek.
minimum requirements'da yazan şartları sağlıyor olmasına rağmen orjinaline para kıyıp alınan oyunu açmayınca oluşan istek.
istekten öteye gidemeyen duygu fışkırması.
üzerinde günlerce uğraşılan seminer ödevini aptal bir virüs programı yüzünden teslim tarihinden önceki gece sildiğinde beliren istek
varoş warez sitelerinden bilimum crack'i indir bilgisayarına, virüs girsin, sonra bilgisayar bozulur tabi. antivirüs programını bile crackleyen bi zihniyete sahibiz allah aşkına yemeyelim birbirimizi. hem sen bilgisayara ne verdin de ne istiyorsun anlamadım ki. fişini prize soktun sadece, nedir yani? ben senin parmaklarını prize sokup "6828 * 45830 kaçtır çabuk söyle?" diyor muyum arkadaşım. hadi diyelim ki dedim, yapabilecek misin? hayır. az empati yapın canlarım benim. bastırın içinizdeki bu vandal duyguları.
- cici bilgisayar
(bizim fabrikadaki 6 eksenli robotlar ayaklandı, yönetimi ele geçirdi. kafama oksijen kaynağı dayadılar abi zorla yazıyorum kurtarın beni)
(azureel, 09.12.2008 22:22 ~ 22:23)
tam olarak dizüstü bilgisayarın entegre kamerasını açarken "lütfen kameranızın takılı olduğundan emin olun" uyarısını aldığım andır.
teknolojinin hayatı kolaylaştırmadığının bilakis kanıtıdır.
ilk pclerden beri değişmeyen istektir.
(bkz:
steve wozniak/@2475228)
yapılırsa da, sorunun kaynağı olan kasaya değil, monitöre girişmekle son bulup, yanlış hedefe yapılmış yanlış saldırıya neden olur.
an itibariyle gerçekleştirmek istediğim olay.. bir pencereyi 2 saatte açmasının büyük payı var diye düşünüyorum..
yaptım evet istedim ve yaptım. monitör bozuldu ekran kartı filan yerinden oynadı. artık bilgisayardan hayır gelmiyor.
bireyin internetle bi işi yokken hiç bişey olmayan fakat tam internete ihtiyaç duyduğu sırada netin kopması sonucu oluşan istektir yazarken bile sinirleniyorum şu anda allah kimsenin başına vermesin
(nuri, 13.06.2009 17:47 ~ 17:48)