belki ilginizi çeker
  1. · bilgisayar mühendisi biriyle konuşmanın güzel yanı
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · ugg
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · atta burun erkekte karın
  9. · kamusal alanda sevişmek

bilgisayar tamircisi  

1. bilgisayarı tamir etmekte usta olan kişi.

müsadenizle bu güne kadar gitmiş olduğum tüm bilgisayar tamircilerinde tanık olduğum bir husustan bahsetmek istiyorum; bilgisayarın çeşitli nedenlerle arızalanmasından sonra eğer sistemin yeniden kurulması gerekiyorsa bilgisayar tamircilerinin diğer arızalardan farklı olarak kendilerini bir moda soktuklarına şahit oluyorum.

örneğin, abi bilgisayarın neyi varmış ? sorusuna;burnundan bir kere nefes alıp, baş ve işaret parmaklarıyla burnu sıkmak suretiyle ''abicim biz sana temiz bir format çekelim'' şeklinde cevap verirler.
    (crocodile, 11.09.2009 15:43)
  2. (bkz: tamirci çırağı)

"bilgisayarı tamire geldi dun bizim tamirhaneye
    görür görmez vurularak başladim sevmeye"
    yapar bunu. yemin ediyorum yapar.
    (evinin kadını çocuklarının anası, 11.09.2009 15:56)
  3. yeni parça sipariş etmek ve format atmaktan ileriye giden bir tamir olayı gerçekleştirdiklerine tanık olmadım şu ana kadar.hee ayrıca sipariş ettikleri parçalarla çok güzel toplama bilgisayar yaparlar.40 tl ye format attıklarına da şahit olmuşluğum var.
    (nerde eski bayramlar, 11.09.2009 16:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil