|
|
- bilgisayar bağımlısı bir gencin kız arkadaşının, patlama noktasında sarfedeceği, en pis koyan laftır. zira yapacak birşey yoktur, eliniz kolunuz bağlıdır. çünkü hiçbir güç ona, bilgisayarın ve onun farklı şeyler olduğunu anlatamaz.
(bkz. gitarını benden çok seviyorsun)
- (bkz. anlamsız sevgili hareketleri)
(bkz. dijital sürtük)
(bkz. dijital sürtüklerin bulunduğu oyunlar yasak)
- bunun daha ilerlemiş versiyonları da mevcuttur. erkek arkadaşına her ne yaptığını, ondan ayrıldıktan sonra ne yapacağını soran kızın aldığı cevap, her sefer "starcraft oynıcam aşkım" olursa, belli bir süreden sonra bu cevap kızda daralmaya hatta kıskançlığa neden olabilir. bu gibi durumlarda suç genel olarak bilgisayara değil, bilgisayarda en çok yapılan işe atılır. x oyunu benden çok seviyorsun, itü sözlüğü benden çok seviyorsun, chatte güzel kızlar var gibi geyikler de erkeklerin hep bilgisayarlarını kız arkadaşlarından çok sevmesinden kaynaklanır.*
(ascella, 13.09.2004 23:55 ~ 14.09.2004 01:57)
- mesleği bilgisayarla ilgili olanların sık sık duyduğu cümle. adam programcıdır, deli gibi kod kasmakta ve işi yetiştirmeye çalışmaktadır, hatun gelir bu cümleyi söyler. o nedenle hep söyleriz, bu sektörde çalışanların birlikte olacağı kişi de az çok anlamalıdır bu işten.
- aynı zamanda potansiyel bir ebeveyn-evlat diyaloğunun bir kısmıdır.
anne- oğlum bakkaldan ... alıp gelir misin?
evlat- anne yaa nette biraz işim var.
anne- sen zaten bilgisayarını benden çok seviyorsun.
...
- kod yazan bir kız bulunaraktan duymaktan kurtulunabilecek mızıltı..işin zor tarafı kod yazan kız bulmaktır.
- (bkz: kapris)
- gurbette aylar süren okul maratonu ardından evine dönen bilgisayar delisi gence ev halkının sitemi.
- bilgisayarını bizden çok seviyorsun
eeh be napiyim,
· çenesi yok, gürültü yaparsa kapatırım.
· derdi yok, olsa da formatlar çözerim.
· tasası yok, işimi/işini yapar sadece.
· bıdı bıdı etmediğini söylemiş miydim.
· o da beni seviyor hem, karşılıksız.
+ öpücükler tosunuma.
- (bkz: kız tripleri)
- (bkz: o da beni seviyor)
- (bkz: sevgiliden ayrılma alarmı)
- orjinali bilgisayarını benden çok seviyosuaaaan olan cümle.
(bkz: gaçayım)
- babamın anneme dediği cümle.
burdan anneme sesleniyorum: babamı daha çok sev, yoksa feci asabi oluyo, bize bağırıyo!
|