bilgi sözlük başlığında ki şu iki giri/entry ile ne kadar komik insanlar olduklarını belli ediyo efendim kendileri:
1) "<bkz biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu>
(independence 10/14/2004 12:33:15 pm)"
2) "dahi bir programci olan independence in elinden anladigim kadariyla sadece bir kac saatte cikmi$ muthi$ bir sozluk. eger ben bir$ey biliyorsam burasi yakinda en iyisi olur. hem de 1-2 ay gibi bir surede.
kanit isteyenleri sadece independence nin entrylerine bakmaniz yeterli diyorum. diger yerlerdeki gibi "onlar kendini biliyorlar"sadece cinsel icerikli kufurlu $eylerden ibaret degil.
kesinlikle en iyisi. cunku independence en iyisi. (ayar verdim mutluyum)
(sersemih 10/14/2004 8:44:59 pm) "
ilkine değinmek gerekirse.. lan sen ne dediğinin farkında mısın?! evet yeterli bu kadar.
ikinciye değinelim şimdide. "dahi programcı independence". evet açıyoruz biraz. dahi bir programcı ise neden böyle gudik bir şey çıkmış ortaya? "ben birşey biliyorsam" demiş. demekki yanılıyor. 1-2 ayda nereye en iyi sözlük oluyo. 1-2 ayda ekşiye yetişirler evet 4 milyon entry girerek, kendimizi kandırmayalım.. "kesinlikle en iyisi. cunku independence en iyisi." gibi birşey gördüm. indenependence sözlüğün şeysi
*, bu arkadaşta sanırım yeni bir arkadaş ve moderatör olmak için can atıyor.
işte burası böyle bir yer. gençler eğleniyor. ciddi olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum..