istanbul bilgi üniversitesi *  

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. matematik dünyası isimli türkiye'de alanında tek, müstesna bir yayını hazırlayan, sosyal bölümlerinde üst düzey eğitim veren okul. bir dönem bizim itb'lerden sorumlu olan neumann diye bir zat vardı; orada şu an.
    (leftwinger, 18.03.2004 12:43)
  2. kuştepe ve dolapderede kampüsü bulunan her türlü insanın bulunduğu ancak tikisinin yoğun bulunduğu; öğretim görevlilerinin b.u.* gibi okulllardan mezun olup, geniş imkanları bulunan * * üniversite.
    (starkreality, 20.03.2004 18:07)
  3. asıl kampüsü dolapdere'de olan okul.
    (infoma, 20.03.2004 22:57)
  4. gayet sağlam bir öğretim kadrosuna sahip, lakin berbat öğrencileri sahip okul.
    (selim ışık, 26.03.2004 12:00)
  5. ilk başta önyargıyla yaklaştığım, sonrasında içinde olmaktan mutlu olduğum üniversite. dolapdere ve kuştepe'de birer kampüsü vardır. kurucuları arasında mükemmel insan toktamış ateş ve şişli belediye başkanı mustafa sarıgül de bulunur. öğrencilerle ilgili ise söyleyebileceğim tek şey: tüm genellemeler yanlıştır!
    (markrenton, 15.04.2004 12:06)
  6. vcd bölümü ayrı bir dünya olan üniversite.
    (bkz. vcdli olmak)
    (foreone, 28.05.2004 01:28)
  7. sözel bölümlerinde tartışmasız iyi eğitim veren en iyi özel üniversitelerden biri
    (jamal, 28.05.2004 01:48)
  8. (bkz. deniz ülke arıboğan)
    (headfucker, 29.06.2004 18:32)
  9. (bkz. asaf savaş akat)
    (ascella, 29.06.2004 18:32)
  10. günümüz ahir zaman türbanlı hatunlarının abuk sabuk kılıklar içinde rahatlıkla öğrenim görebildiği, dahası buna kimsenin ses çıkarmadığı, öğretim elemanlarının iyi, öğrencilerinin (burslular hariç) genelde öğrenime değil piyasaya geldiği, gecekondu semtlerini kalkındırma projesi ürünü olsa da amacına tamamen ulaşamamış olan üniversite.
    (requemm, 29.06.2004 23:54)
  11. mutlu mesut bir mensubu oldugum,öğretim üyeleri ve yaptıgı etkinlikler ile göz dolduran,tahmin edilenin aksine kaliteli bir öğrenci kıtlesıne sahıp üniversite.
    (lhurgoyf, 08.03.2005 22:49)
  12. kapısındaki ab bayrağı, türkiyede sayılı üniversitenin üyesi olduğu "european documentation center"ın bayrağı olan, istanbul'da özel üniversite olmayı becerebilmiş nadide kurumlardan biri. hem konferansları, festivalleri ile rafine bir çizgi çizer, hem de sosyal yardımlaşma kulübüyle hakkaten halkın arasında, dolapdereli ilkokul çocuklarının yanında olduğunu şaşırta şaşırta gösterir.
    (lazarushadow, 28.12.2005 23:00)
  13. ayrıca ilk geldiğiniz gün kendinizi yabancılaşmış hissedersiniz çünkü bu okulun tamamen kendine has bir dili vardır. resmi öğrenim dili olarak görünen ingilizceyi günlük konuşmlarınızda türkçeyle harmanlayarak kullanmaya başlarsınız, sonrasında dışardan kimse sizi anlayamaz hale gelir...
    (lazarushadow, 28.12.2005 23:03)
  14. kuşepe kampusundeki kaydımdan sonra 5 sene boyunca okuyacağım kampus olan dolapdereye adımımı atar atmaz kendimi kezban romada gibi hissetmeme sebebiyet vermiş ögretim kadrosu cok güçlü öğrencileri ise coğu insanın düşündüğünün aksine gayet calışkan olan yeri itibariyle başlangıçta hayal kirikliğina sebep olmuş güzel okulum.
    (bkz: doğduğum yer degil doydugum yer)
    (mhinimhus, 03.03.2006 13:39)
  15. sözel ve sosyal alanlarda oldukça iyi eğitim verdiğini duyduğum, tercih listemde şu anki üniversitemin bir arkasında bulunan güzel ve özel üniversite.
    (twinkle, 03.03.2006 13:46)
  16. vakıf üniversitesi olduğu için haksız yere çok fazla eleştirilen ama buna eğitim kalitesi ve yaptığı oraganizasyonlarla gerekli cevabı veren vakıf üniversitelerinden en iyi 3te yer alan üniversite
    (sorunsal, 26.03.2006 21:40 ~ 28.03.2006 17:07)
  17. biraz klasik olacak ama, isteyen ve çalışan öğrenciye çok iyi hizmet sunabilen bir üniversite. imkanları geniş, yeniliklere açık. eksi yanı olarak çok ferah kampüsü olduğunu söylemiyecem. yani kışın güzel de, baharda olmuyor. sunroof'lu araba gibi. bir tanede cabrio kampüsümüz olsun ama dimi? öyle böyle severim üniversitemi.
    (orbit surfer, 11.04.2006 22:52)
  18. kim bu okula bu kadar para verir deyip allahın sopası yardımıyla girdiğim 3.sınıfa kadar nefret edip şimdilerde yüzümde bir sırıtmayla andığım canım okulum.kampüslerin olduğu yerler ve karaköy yurdu dışında herşeyin özelliklede eğitimin çok başarılı olduğu üniversite.
    (marimermaid, 27.06.2006 12:00)
  19. öğrencilerle ilgili önyargılarımın sürmesiyle birlikte eğitim kalitesi hakkında tek bir kusur bulamadığım yer silahtarağada yeni kampüsüyle hizmet vericekmiş
    (star, 04.07.2006 01:13)
  20. şans eseri girdiğim nefret ettiğim sürekli burda ne işim var diye sorduğum yer. dün gece farkettim ki beni kendine bağlamış orayı evim kabul etmişim. burada herkes rahattır kimse ne giydiğinize bakar(ister kapalı olun ister mini tekle dolaşın) ne üstünüzdeki markalarla çok ilgilenir(bu şaşırtıcı ama gerçek çok az bir kısım insanları kıyafetleriyle yargılıyor ki bu her üniversitede var) nede savunduğunuz siyasi görüşü yargılar ama herkes tüm okul çalışanları size değerli olduğunuzu gösterir bunun sizi müşteri gibi görmekle alakalası yok ama herkes herşeyinizle inanılmaz yakından ilgilenir eğitimine gelince her bölümü ayrı iyi hocalara sahip
    (bkz: ali nesin)
    (bkz: taner berksoy)
    (bkz: betül mardin)
    (bkz: asaf savaş akat)
    (bkz: haluk şahin)
    (bkz: burak öder)
    (bkz: atilla aksoy)
    (sorunsal, 12.07.2006 07:46)
  21. istanbul üniversitesi, iktisat fakültesi öğrencilerinin bir kısmı tarafından toktamış üniversitesi diye bilinir.
    (venom, 14.07.2006 19:39)
  22. alınabilecek bütün güzel, keyifli seçmeli dersleri bahar dönemine koyan üniversitedir. bahar dönemi gelir, ana derslerinizle çakıştığı için de adamakıllı hiç bir keyifli dersi alamazsınız. itü kayıt şenliklerinin bir nevi seçmeli derslere uyarlanmasıdır. bir tanecik özel kontenjan açsın diye assistanların peşinde koşturursunuz... bir insan dört yıldır bir dinler tarihi dersini alamaz mı be arkadaşım...
    (lazarushadow, 21.09.2006 15:52)
  23. %50 si amerikallılara satılmış üniversitedir öğrenciler arasında efsaneler başladı bile
    edit:bir vakıf satılamaz bunu unutmmuşum sadece kedine stratejik ortak bulmuş üniversite
    (sorunsal, 21.11.2006 23:46 ~ 25.02.2007 06:17)
  24. her daim tüm hocalarının kapısı açık duran istediğiniz anda istediğiniz gibi girip her konuyu tartışabileceğiniz akademisyenler barındıran bazen dersleri kantinde bi yandan kahvaltı yaparken işleyen hocalara sahip eğr moraliniz bozuksa sevgilinizden ayrılmışsanız hastaysanız quizlere girmek zorunda olmadığınız üniversite, benim üniversitem
    (sorunsal, 06.12.2006 10:54)
  25. hazırlık kantinini (alt kantin) ünlü iş adamı, olay tv'nin kurucusu nerdeyse bursanın sahibi olan saruhan ayber'in oğlu cenk ayber işletmektedir.
    (hawk, 18.01.2007 23:23)
 sayfa  / 3