|
|
- telekomünikasyon mühendisliği bölümüne veri yapıları dersi veriyor gibi görünüp, çoğu konuyu atlayan veya yarım yamalak anlatan hoca. ayrıca takacağı öğrencilere önce ismini sorup sıcak yaklaşan, sonra da sağ gösterip sol vuran hoca.
- "aslında size favor yapıyorum kitap dışı birşey sormuyorum" diyerek bugün beni dumur eden hocamız.
- "sınavda soru hakkında bir bilginiz yoksa saçma sapan şeyler yazıp beni yormayın", "bir şey anlamıyorsanız bu sınıftaki existence'inizin bir anlamı yok, derse katılmayabilirsiniz" gibi sözlerle her ders öğrencilerine laf sokup duran öğretim görevlisi. bir rivayete göre telekomünikasyon mühendisliği bölümünün en bilgili, en şahane, en taşşaklı hocasıymış.
(lethe, 04.04.2005 18:48)
- (bkz: hoca bana taktı)
- bir önceki senenin sorusunu tekrar sorunca bari bu sınavdan puan alabilesin gibisinden "sana favor yaptım" işte diyen hocamız. ayrıca nota göre değil başka kriterlere göre değerlendirme yaptığı varsayımları var.
(bkz: ortalama üstü vizelerle dersten kalmak)
- (bkz: allah işinizi düşürmesin)
(bkz: hoca kılığındaki zebaniler)
(bkz: cehennem kaçkınları)
- "ben hiç derse gitmeden yapmistim çocuklar, ama siz yapabilir misiniz bilmiyorum" sözlerinin sahibi, yükselerde gezindiği için diğerlerine konumlarını bildiren * * yeni prof olmuş öğretim görevlisi
- ekürisi için (bkz: tayfun akgül)
- yakından bakamadım ama şaşı olması muhtemel öğretim görevlisi zira dersinde bir öğrenciyi işaret edip* 78 öğrencinin üzerine alınmasını sağlamıştır.olayın en güzel yanı da üzerine alınmayan tek kişinin işaret edilen öğrenci olmasıdır.
düzeltme: şaşı maşı değil
- renk körü olması da ihtimal dahilinde olan prof.
kendisi sarı lacivert şal takan arkadaşıma beşiktaşlı diye seslenmiştir.
- derste hala tahtaya kaldıran bir profesör ve mutlaka öğrenciyi ezmek için bi bahane bulur. tahtaya kaldırır, "hayır hocam bilmiyorum" dersin, "kaç haftadır ne yapıyosun peki bu sınıfta" der. tahtaya kalkar yapamazsın,sınıfa dönerek "evet çocuklar arkadaşınız yapamıyo" der. tahtaya kalkar soruyu çözersin 5 dakikada, bu sefer de "kendisine teşekkür ediyoruz, 15 dakikada da olsa soruyu çözebildi" der. e ama alisami
- sevecen ve hoş bir hocadır. kıymeti pek bilinmez ama
- derste sorulan pek çok soruyu "onu sizin daha önceden bilmeniz gerekirdi" şeklinde yanıtlayan hoca.
(lethe, 24.02.2007 21:02)
- hoh hoh hoh şeklindeki gülüşüyle seneye itü'nün noel teyzesi olmasını teklif ettiğim hocadır.
- çok bişiler bilen ama bunları öğrencileriyle pek de paylaşamayan hocadır. suyuna gidildiğinde çok tatlı bi insan olur. ama zor iştir. katıdır çünkü kendisi. iki tane ders aldığım ve ikisinden de kalmışlığım vardır. yine de severim. (sınava girmezsen hoca naapsın)
|