17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 372 tane
günün başlıkları: 372 tane
- ·
- ·
- ·beklemek (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (5)
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
biletix in grup yorum bileti satmama kararı
- demokrasiyi benimseyen ve giderek özgürleşen çağdaş türkiye'de yaşanan sıradan olaylardan sadece biri.
daha önce grup yorum bileti satan öğrencilere hapis cezası verilmişti son olarak da; biletix; grup yorum'un konser biletlerini, "terör örgütüne yardım" gerekçesiyle, satmama kararı aldı.
nasıl bir ülke olduysak ortalık terör örgütünden geçilmiyor amk. şu an çok pis acıktım, ekmek almaya çıkacağım ama; her an bir örgüte karışırım diye de korkuyorum. eskiden terör örgütü denince kafamızda bir şablon oluşurdu; az çok bilirdik neyin ne olduğunu. şimdi her yer örgüt. neyse her türlü riski göze alıp gidip ekmeğimi alayım ben.
http://www.radikal.com.tr/... - (bkz: kraldan çok kralcı olmak)
- şivan perwer bileti olsa satarlardı, mesele kürt olup olmamak değil.
- (bkz: vay anasını sayın seyirciler)
- biletix in geçmişte terör örgütüne yardım etmiş olduğunun kanıtıdır. ben bizzat dosyaya sakladığım biletleri delil olarak koyabilirim.
- grup yorum pek çok defa pkk ile ilgili, uyuşturucu ve eylem haberine karışmıştır. biletix'i bu konuda destekliyorum.
- demokratik bir ülkede olsaydık biletix'in bu tutumunun ceza alması gerekirdi.
fakat grup yorum biletini sattığı için öğrencilerin hapse atıldığı bir yerdeyiz.
hayır yani saçma sapan yaptırımlar yapacağına ve olmasına izin vereceğine eğer bir derdin varsa grup yorum'la halletsene?
komik oluyor ortada grup yorum diye güzel müzik yapan, onbinlerin dinlediği resmi bir grup varken böyle şeylerin olması.
allah allah. - valla güzel bir karardır. aynı şirket aptal şarkıcıların da biletlerini satıyordu. çayevlerinden, kafelerden bi yerlerden alırız. biletix ve grup yorum ismi hiç yakışmıyordu birbirine zaten. isyankarın her türlüsüne terörist dahiye deli denilen bu dünyada bunları takmamak lazım.
bizim memlekette herkes terörist sayılabiliyor. dağdaki, kışladaki, yazarı, okuru, müzisyeni. anlamadım ben. bi standart gelse hoş olacak. - grup yorum'um çok da sikinde olmayan karardır.
- biletix'ten bilet alma sebebidir.
- şaşırmamak gerekir.geldiğimiz noktada böyle durumların olması normal.ha grup yorumun binleri toplamak için zaten biletix'e ihtiyacı yok.grup yorumcular olarak "çokta tın" dediğimiz bir olay ..
edit : ama yine de block biletix'cim. - yorum fanlarını bağlamaz. böyle "yağmur nereye tarla oraya"cılardan zaten bilet almaz onlar.
- her pazar taksimde yaptıkları şarkı şöleninden dolayı ne grup yorumun nede dinleyicilerin sikinde olmayan karar.
- iddia ediyorum hayatlarında bir kere bile söz konusu müzik grubunu herhangi bir şarkısını dinlememiş, hatta ve hatta varlıklardan bile bihaber twitter devrimcileri tarafından kıyasıya eleştirilir.
"onlar sanatçı, sanatın önüne engel çıkarmayın taam mı" gibi abudik gubidik şeyler gördüm. gerizekalı olmanın da bir üst limiti olsaydı keşke. - asıl mesele biletin kimin tarafından satılmış satılmamış olması değil, savundukları şeyleri konserleriyle pekiştirmek isteyenlerin bunu yaparken bilet satarak ironik durumda kalmalarıdır. biletix yol göstermiş yavrulara.
- ideolojik davranıyor diye eleştirilen grup yorum'un önüne çıkarılan babalar gibi ideolojik engeldir. sorsan adamlara, biz tüccarız paramıza bakarız, sikmişiz ideolojiyi falan derler. ama işte kapitalistlerin diğerlerinden aslında çok daha fazla ideolojik davrandığı da böyle kritik zamanlarda açığa çıkar.
neymiş, kapitalizm insanların doğal dürtülerine en yakın sistemmiş. siktirin gidin bi.
(bkz: unsubscribe biletix) - hep beraber karalar bağlayacağımız karardır!
- http://nooooooooooooooo.com/
- o vakit hiçbir ideolojisi bulunmayanların biletlerini satması gerekecek.
oportünist sezen aksu’nun biletlerini satmayacak o zaman çünkü siyasi görüşü liberal yani ideolojisi var. o zaman salih memecan’ın olası sergisinin biletlerini satmayacak çünkü ideolojisi var, nedir yalakalık.
adaletin herkese uygulanırsa adalet olduğunu göstermesi gereken kuruluşun kararıdır. - çağdaş hukukçular derneği istanbul şubesi, tck 122. maddeden ayrımcılık suçlamasıyla dava açacağını açıkladığı andan itibaren etekleri tutuşan biletixin, dün akşam saatlerinde geri almak zorunda kaldığı karar.
(bkz: götü yememek) - (bkz: yusuf yusuf olmak)
- biletixin kendisinden bekleniri yaptığı ve çark ettiği karardır.
- geri çekilen karar. kararın son cümlesinde "geçmişte olduğu gibi gelecekte de grup yorum konserlerinin biletlerini satmaktan mutluluk duyarız" gibi gayet samimiyetsizce bir laf var ki, çokta umrumdaydı açıkçası, gider sokakta satan öğrencilerden alırım.
(bkz: yaşasın mybilet) - kendini değil de grup yorumu mu düşünecekti dedirten karardır. biletix'i haklı buluyorum. gerçi kararlarından döndüler ama ilk kararlarında da bir yanlışlık yoktu. ek olarak çokta umrumdaydı falan yorumlarını yapıp sonra da sosyal medyada bu olayı boykot edenlere gülüyorum.