hoşgelmiş 6. nesil yazar. aynı zamanda kuzen kişisi. okuduğum şehirden eve her gittiğimde bizde bulurum bunu. televizyon karşısına oturmuş, "kendi evindeymiş gibi rahat et" tavırlarıyla karşılar beni. evdeki yerimde gözü var biliyorum. "gene mi sen?" derim, güler kıs kıs. şimdi de sözlüğe el atmış. ne yapsam bilemedim.
görüşlerini az çok takdir ettiğim yazar. üstüste birkaç kere hep onun nickine rastladım. yahu kimmiş bu diyordum. bilgisayarın karşısına oturur oturmaz bir yazı okumaya başladım. bu arkadaşı düşünüyordum o sıra, bu insana da bakacaktın unutma thedill diyordum kendime ki, okuduğum yazının sahibi o çıktı. ne diyim, iyi insan mısın nesin, hoş geldin .
yazdıklarını beğenenlerin olduğunu görünce mutlu olan, görüşlerine destek verenleri kucaklayan ve karşı çıkanlara da canın sağolsun diyerek geçiştiren kendi çapında 6. nesil yazar.
sağolun hepiniz. hoşbulduk. aslında sololun(burada gülme ifadesi var sözüm ona)
eşek bu ya. çok tatlı.* kendisi kuzenini vapura bindirmeye götürecek kadar ince bir insandır. yok yok, kesinlikle eski sevgilisini görmekten kaçmak için yapmadı bunu. sadece çok sevdiği kuzeni için. eşek işte. tatlı bu tatlı.
oldukça sevimli bi kuzendir kendisi. şanslı hissettirir bana kendimi. iyi ki var dedirtir. ayrıca az önce söylediğine göre toplamda 3 telden filan ibaret olan sakalını kesmiş. meraklara saldı beni gece gece. gene toplamda 3 tel filan olan bıyığı kalmış geriye. ergene dönmüş olmasından korkuyorum. bakalım.
bana zorla nickaltı yazdıran yazar. bi de zorla hesap ödetiyor. bir yere gittiğimizde kasayla tek alışverisi "kolay gelsin abi, iyi günler" demek. çıkıp gidiyor sonra. elini cebe atmak filan yok. kuzenim diye demiyorum ama pek beleşçidir. çok da severim keratayı. beleşçi kerata.