|
|
- dördüncü nesil yazar.
hoşgelmiş.
bildiklerim
bilmediklerimin
yanında
okyanusta
bi
damla.
- nickini takdir ve tebrik ettiğim yazar.
bilmediğini bilen sokratik bünye.
hoşgelmiş.
- (bkz: yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır)
(bkz: serbest çağrışım)
- chatte nickini kısaltarak yazmak işkence olan yazar
- bildiğin sınıf arkadaşımmış ayol kendisi benim lise zamanlarından..
yeni bildim..
araç,
(bkz: zirve görmemişin zirvesi olmuş zirvesi)
- nickine bayıldığım 4. nesil yazar.
- zirvelerde, karşıma çıkıveren yazar kişi. ayrıca facebook sayesinde ortak arkadaşlarımız olduğunu da görüp, "vay anasını dünya küçük be" demişliğimizde var kendisiyle. bir de heyecan yapsa da, iyi tabu oynar kendisi.
- lisedeyken edebiyat dersi iyiydi güzel kompozisyonlar yazardı. bir gün yazar olacağını biliyordum evet evet biliyordum!
- na zaman kendine nickaltı yazılsa online tüm yazarların kendisine küfür ettiğini hayal eden (sol frame işgalinden dolayı), çok utanan yazarımsı.
- kendini bilen insan. bildiklerinin bilmediklerinin yanında ne derece ufak olduğunu biliyor. aslında herkes bunu bilmeli. nickten ötürü tebrik ediyorum.
- gün itibariyle iyi ki doğmuş iyi ki hayatıma girmiş, iyi ki beni sözlükle tanıştırmış, iyi ki ne olursa olsun yanımda olmayı becerebilmiş dost... doğum günü kutlu olasıca... seviyorum!
- hak ettiği tüm güzellikler bir ömür boyu ısrarla onu bulmalı,
çünkü o "en güzellere" layık olan..
yaşlansın gönlünce!*
- yazarmış. tanımam etmem kendisini üzerine alınmasın da, genelin içinden ufak bir parçaya işaret etmek istediğimizde ya da işte çokun içindeki aza parmak basacağımız zaman okyanusta damla ve çölde kum tanesi metaforları bitsin artık be hacı. vallahi sıtkımız sıyrıldı.
- yapıcam dedi ve yaptı kaptı bileti ben dedim, sen yaparsın dedim, yakışır sana dedim bir bob sinclar, dinledi beni yaptı yapacağını gene..ilk tanıştığımda kendisiyle nikiyle değil, gerçek ismiyle tanıştığım insandır, sonradan kendisinin nikini bulmakta az zorluk çekmedim tabi, damlalı olan her başlığı arattım* ama bulamadım neyse ikinci buluşmamızda neyse ki hallettim sorunu, buldum kendisini..o gün bugündür gezerim tozarım kendisiyle, yumuşak sohbetli, sakin, böyle dışarıdan bakıldığında size soğuk gelebilir ama değil hiç öyle değil, konuşun biraz, hıhh konuşun konuşun bakın ne güzel vakit geçirdiniz değil mi!? güzel insan seni..geç kalma.
- 4. nesil sağlam yazar. sabah sabah mesajıyla çok mutlu etti. inşallah o da hep mutlu olur.*
- nickini uzun ve açık yazacak olursak: bikbiklerim muhabbetimin yanında okyanusta miniminicik bir damlacık. olarak ortaya çıkacaktır. şokella gibi bir insan olmasına rağmen sürekli "kızıyorum, kızdım, sinirlendim, öfkeliyim." deyip durmaktadır. ya da bilmiyorum sadece bana böyle asabilik yapıyor. her gören ne iyi, ne cici kız deyip duruyor da bi bana mı şarlıyor bu? bu ne çifte standarttır. bunu da tüm sözlüğün huzurunda söylüyor ve kendisini rezil ediyorum... tabi olursa.
gönül isterdi ki daha kısa bir nicki olsaydı da ona bir akrostiş de yazsaydım. kısaca "bikbikdamla" da desek gene de uzun. "bidamla" desek fazla şirin olur. ok. biz kısaca ona "bikbik" diyelim ve öyle bir şeyler yazalım.
bikbik etsen de sürekli
iyi kalpli birisin diyorlar
kalbin de yumuşakmış
beni hep fırçaladığın için
inanamıyorum kolay kolay
kızacaksın buna da, kızmasan daha iyi.
15151. girimi kendisine armağan ederek bana kızmamasını diliyorum. kızma artık ama. şokella gibi bir yazar, daha tatlı davranması lazım.
- "sonra dövünce dövdü oluyor" lafını ağzına pelesenk etmiş yazar.
- çok candan bir arkadaşımızdır. mangal sever. mangalı yaptırtır. denize girmek ister. ama girmez, arkadaşlarını sokar. böyledir.
- dışardan bakıldığında karizmasından dolayı çaktırmasa da tam bir clubber, tam bir ortam insanı. ayrıca "50 karakterlik nick'e nasıl akrostiş yazayım be?!" dediğinizde "49 karakter!" diye çemkirmesine bayılıyorum.
- gül gibi istanbul'u bana bırakmış, öyle pat diye, birden bire beni yalnız komuş, adapazarı'na, dört yıl aradan sonra öğrenci olmaya gitmiş yazardır. kendini özletmesin beni sinir etmesin. bu girinin amacı budur aslında. tşk.
|