bilardocuların kariyerlerini dondurması   

adana çık aradan

1. maraş, balkaymak, roma... gibi dondurma isimleri duymuştum ama "bilardocuların kariyerlerini" ne acayip bir dondurma ismiymiş. neli acaba?

bi yakıştırma seziyorum burda. hani dondurmacıya "abi 3 top" deriz ya, bilardo hesaaaaabı. ouv yea.
    (busburak, 24.01.2008 01:49 ~ 01:54)
  2. zaten snooker'ı ve ronnie o'sullivan'ı keşfettiğimden beri bilardo ile zaten zayıf olan tüm bağlarım da kopmuştu. o sebepledir ki kariyerlerini dondurup dondurmamaları çok da derdim değil.

(bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
    (eomer, 24.01.2008 02:59)
  3. vefasızlığa karşı yapılan onurlu tepki.
    (küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif, 24.01.2008 04:26)
  4. semih saygıner derdini çok net bir şekilde ortaya koymuştur. bana göre de sonuna kadar haklıdır. şöyle ki:

"ben 28 yıldır bilardo oynuyorum. bu süre içerisinde türkiye'nin her yerini gezdim. bu ülkede ucundan azıcık da olsa bilardoya bulaşmış herkesi tanıyorum. ama federasyon seçiminde oy kullanmaya gittiğimde, tanıdığım tek bir kişiyi bile görmedim. bir sporcu olarak benim söyleyebileceklerim bu kadar." diyor. adamın bu sözlerinin inkar edilebilecek bir tarafı var mı?
    (yorkshire, 24.01.2008 09:35)
  5. içine edemediğimiz bir bilardo kalmıştı, sanırım bu görevi de başarıyla yerine getirmişiz. hepimize hayır vesselam.
    (universalmind, 24.01.2008 09:49)