bilardo salonu   

adana çık aradan

1. işi bilmeden gittiğinizde insanların size bir uzaylı gözüyle baktıkları bedavadan sigara içmiş kadar olduğunuz (bkz: dumanaltı) mekan.
    (plectrum, 24.01.2006 11:01)
  2. lise 3 e devam ettiğim bir 23 nisan günüydü..birkaç arkadaş "madem tatil neden bilardo oynamayalım" dedik ve bir bilardo salonuna gittik.sıcaktı,susamıştım.salona varınca sürahideki beleş sudan bir bardak içtim.sonra diğer arkadaşlar da içti aynı sudan.biz içerken abi* pis pis bakmıştı,kıllanmıştım.su içtikten sonra abiden üç top istedik.abi vermedi,"masalar dolu ,isterseniz amerikan vereyim" dedi."tamam" dedik.sonra abi içerdeki çırağına seslendi:"aaammet!!ve bakem içeden bi amerkan,şocuklar yuvaleyivesinleee".*(ahmet!!ver bakalım içeriden bir amerikan,çocuklar yuvarlayıversinler).abi satamadığı paralı suların acısını çıkarmak için 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını da fırsat bilerek bize "siz ancak veletlerin misket yuvarladığı gibi yuvarlarsınız bu topları,bilardo sizin neyinize" dercesine bir ayar vermişti.o ayardan sonra ancak yarım saat oynayabildik,sonra evlere dağıldık.o zamandan beri hep şişe su içerim.
    (jugis nomen, 24.01.2006 11:26)
  3. dar olanlarında ıstakanın arkasına dikkat etmeyenlerin güzel bir küfür yiyeceği mekanlar.
    (yedinin yedincisi, 20.03.2006 17:23)