bilardo oynamayı bilmeyen antisosyal insan   

adana çık aradan

1. en öncelikle not: eskiden buralar dutluktu. başlık başıma kalmış, ne güzel!

öncelikle (bkz: heavy metal müzik dinleyen ezik kişilik)
    (bkz: nereden geliyor bunlar)

tam tanım itibariyle benimdir. cidden. entelektüel dinamizm ve el becerisini kesiştiremem ben. zaten onlar ne ki? arada arkadaşlar oynadığında ve benim de katılmam için ısrar ettiklerinde hep sonuncu oluyorum. ama ne yapayım, antisosyalim ben. ıstaka da tam götüme girmelik zaten. birisini götüme sokmaları, diğerini de kafamda kırmaları lazım. çok antisosyalim, bilardo bilmiyorum çünkü.

bowling falan oynuyorum arada, hep 200+ yapıyorum ama sanırım bilardo gibi entelektüel dinamizm ve el becerisini kesiştiren olağanüstü bir oyunla karşılaştırılamaz. antisosyalim ben zaten.

edit: sanırım antisosyal değil asosyal olacak. ama emin değilim, bilardo oynamayı bilmiyorum çünkü.
    (noscho, 11.11.2007 16:21 ~ 22:16)
  2. öncelikle başlığın içinde bulundurduğu özellikler ve tespitler açısından okunması gerekenler;
    (bkz: başlık sıçmak)
    (bkz: giri sıçmak/@597130)

evet, çakma kayser olma yolunda hızla ilerleyen,
    insanları modelleme hevesinde olan birtakım yeni yazar(lar)ın yaptığı tespitlerden herhangi biri olsa da bu,
    ele almak lazımdır ki bu tip insanlar bilardo oynamayı bilmemekle a(nti)sosyal olunduğunu zannedenlerin, pazar pazar canı sıkılıp da sözlüğü kurcalayıp saçma sapan başlıklar açanlardan daha sosyal insanlar olabileceği malumdur.

bilardo oynamayı da bilmiyorum bak ben, hem eziğim, hem asosyal.
    (sekizinci cüce, 11.11.2007 16:39 ~ 16:42)
  3. insanları oynadıkları oyun türüne göre kategorize eden önyargılı insandan daha ezik değildir.
    (dide, 11.11.2007 18:09)
  4. (bkz: satranç oynamayı bilmeyen sosyal insan)
    (jitankea2a, 11.11.2007 18:16)
  5. "nerden çıkıyor bu başlıklar?" sorusunu kendime tekrardan sormama neden olmuş başlık,
    eskrim oynayamayan "antisosyal" insan,
    rugby oynamayı bilmeyen "antisosyal" insan,
    ip atlamayı bilmeyen "antisosyal" insan,... gibi başlıkları da açmasını beklediğim düşüncenin ürünü

edit: aynı zamanda aynı düşünce tarafından eksilenmiş ve eksilenmesi hiç de umrumda olmayan girim
    (nommo, 11.11.2007 19:05 ~ 13.11.2007 22:12)
  6. (bkz: @2061121)
    (lepaca kliffoth, 11.11.2007 19:07)
  7. akşama kadar götten insan kombinasyonları uyduran sözlük sevişgenlerinden daha yararlı olan insanlardır. ayrıca bilardo sopası sakat bir alettir.; hele sırf sosyal olup sosyal olmayanlara laf atan biri olmak adına bilardo oynayanlar için daha da fazla sakattır.
    (kane, 11.11.2007 19:14)
  8. sosyallik ve bilardo arasındaki ilişkiyi sorgulamama sebebiyet veren düşünce.toplar olduğu yerde durur.adam bir masanın başına bir kıçına gider.kafasını göbeğini kaşır.topu deliğe nasıl sokacağını düşünür.masanın üstüne çıkar dizinin üstüne abanır bazen.ıstakayı öyle mi tutsam böyle mi tutsam diye düşünür. hatta top deliğe giderken kafasını oynatarak düşünce gücüyle topa falso verdirmeye bile çalışır.

bu dediklerimi sosyal olmayan bir insan yapabilir mi? tabi ki yapamaz.sosyal olmak için bilardo oynamasını bilmek gerekir.yoksa hep asosyal olarak kalırsın. özür, antisosyal olarak...
    (zedt, 11.11.2007 19:27 ~ 19:28)
  9. sosyalliğin bilardo topları, ıstaka, çeşitli vuruş şekilleri ve yeşil çuhalı erotik masadan ibaret olduğunu sanmayan hatta 8 numaralı siyah topla duygusal ilişki kurup, bu ilişkide yaşanan sorunları ıstaka ve diğer toplarla paylaşmaya çalışmayacak kişidir.
    (kurutulmus kelebek, 11.11.2007 19:42 ~ 19:51)
  10. (bkz: bilardo oynayarak sosyalleştiğini sanan öküz)

(bkz: öküz)
    (beşincicemre, 11.11.2007 19:54)
  11. (bkz: üç top mu amerikan mı abi)
    (karışıkhazırlayanusta, 11.11.2007 20:10)
  12. (bkz: antisosyal) ???
    (bkz: asosyal)
    (adsız, 11.11.2007 21:48)