belki ilginizi çeker
  1. · etek ve baş örtüsüyle denize giren kadınlar
  2. · ağzına sıçılası komşu modeli
  3. · ameliyatla alihan olmak
  4. · yazıldığı gibi okunmayan kelimeler
  5. · füsun önal
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · ugg
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · 100 opera
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · galatasaray
  8. · tacettin özkaraman
  9. · 4 mart 2008 sevilla fenerbahçe maçı

bigudi  

1. beyoğlu büyükbayram sokakta açılan yeni bar. kendi deyimleriyle kadınlar kulübü. muhtemelen yurdum lezbiyenlerin uğrak yeri olacak bir mekan.milliyet'in bu bar hakkında yaptığı haber:
    http://www.milliyet.com.tr/2007/01/07/pazar/axpaz02.html
    (chixculub, 07.01.2007 11:47)
  2. füsun önal 'ın feci güldüğüm bir şarkısı idi. takriben 80'lerin başlarında meşhur olmuştu, okula gidiyordum evet.tv'de füsun önal'ı her gördüğümde kafasında bigudilerle bu şarkıyı söylüyor olurdu. o gün bu gündür füsun önal'ı hep bigudi ile hatırlarım. o dönemde atilla özdemiroğlu ile evli miydi hatırlayamıyorum. hayır müzikal manada bir merak benimkisi.zamanında dillerden hiç düşmeyen şarkının hatırlayabildiğim kadarıyla sözlerini de yazayım:
    ve birden çalındı kapı
    gerçekten çok hoş ve yakışıklı
    bir adam karşıma çıktı
    bugün dünyamı yıktı
    perişan halim bu gün nedense
    ah keşke böyle çıkıp gelmese
    saçım sarılı beni görmese
    bigudi takan kadın nedir bilmese
    bu rüya bittiiii, bi-gu-diiiiiii ohohoho
    (abdurrahmanshowtv, 10.07.2007 11:02 ~ 11:05)
  3. beyoğlundaki lezbiyen barı, içeri erkek kesinlikle alınmıyor, barmaid- dj herkes kadın. türkçe pop müzik eşliğinde bütün kızlar sarmaş dolaş dans ediyor. tuvaleti geçtikten sonra minderli yastıklı ne olduğunu anlayamadığım odacık gibi birşey var. merakımdan gittim tabi, yine gidicem, odayada bakıcam iyice.
    (sinircan, 26.05.2008 21:06)
  4. saçların kıvırcık olmasını sağlayan renkli sünger ve plastikten yapılmış nesne.
    (yamuk prenses, 11.07.2008 18:19)
  5. erkeksi, tipsiz kızların uğrak mekanı.
    (invisigoth, 05.04.2009 00:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil