belki ilginizi çeker
  1. · avea bialem
  2. · 96 plakalı araç
  3. · sözlükten hiç kimseyi tanımıyor olmak
  4. · siriquastrum
  5. · itü sözlük altın günü zirvesi
  6. · aydeliselman
  7. · 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesi
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · boylumlama
  6. · tanrıya sorulacak tek soru
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · tabutta rövaşata
  9. · candidate key

bialem  

1. (bkz: avea bialem)
    (wondrous, 26.10.2007 12:12)
  2. sanırım seven, ama unutmak isteyen altıncı nesil yazar.
    (asymmetry, 01.03.2009 03:04)
  3. an itibari ile 72 entrysi olan çiçeği burnunda altıncı nesil yazar..
    (plastikdünyanınnaylondelikanlılarınaselamederiz, 06.05.2009 14:45)
  4. disko kralı zirvesi öncesinde tanıştığım değerli insan bir bakıma komşum. akm önünde 20:25 sularında artan kalabalığın oluşan grupların ardından şahsımın kimseyi tanıması 6. nesil olması ve etrafa bakarak ''zirve için mi kardeş''şeklinde soru yönelteceğim sırada; 6. nesil misin sen şeklinde bana soru yönelten ve benim insanlarla kaynaşmaya çalışmaktan kurtarmıştır. ayrıca kendisi bir bakışta anlıyormuş 6. nesilleri. zirvede ne kadar 6. nesil varsa tanıştık sayesinde...
    her ne kadar içeriye girmek için sırada beklerken, aldığı kahve acı çıkıp zamanla şekeri kıvama gelse yine de, teşekkür borç bilinesi insan.

ayrıca kendisi bizi taksim'deki baran kebap salonuna götürmüş ve aslında orada küçük gibi görünse de 50 kişinin katıldığı sabah sabah çorba içelim zirvesine organizatörlük yapmıştır.
    (okudum anladım olaya girelim, 14.06.2009 11:50)
  5. hoş sohbet bir yazarımız. bana sözü var ben gitmeden çay ısmarlayacak bana... sabahın köründe çorbamızı içerken sohbet etme fırsatı bulduk. marsilyaya gitse servetten daha çok verirler diye düşünüyorum en az 9 milyon euro *
    (aydeliselman, 18.06.2009 07:18)
  6. bugünlerde, feci şekilde hastalığa yakalanarak, beni bir hayli üzen, kendisinden uzaklarda olduğum içinde elimden bir şeyin gelmediği, bir an evvel iyleşmesini en içten dileklerimle arzu ettiğim soğuklara ve klimalara karşı hayli dikkatli -ki bu adam geçen yaz zatüre olmuş- olmasını istirham ediyorum. umarım yıllık izininde hem iyileşir hem eğlenir.

(bkz: bu adamda kesin göz var)
    (okudum anladım olaya girelim, 10.07.2009 09:59 ~ 15.07.2009 19:22)
  7. beni mutlu etmeyi başarabilen, yüzümden gülücükleri eksik etmeyen, sohbetine doyum olmayan güzel insan.az biraz da rahatına düşkün insan, tıpkı benim gibi * iyi anlaşmamızın bir nedeni de bu sanırım. bundan sonra hep hayatında var olacağım kesin bir şey, kovsa da gitmem ki artık.
    (exodus, 01.08.2009 15:45 ~ 06.08.2009 20:34)
  8. durdu durdu bir statü yaptı bütün sözlüğü hayretler içinde bıraktı. şimdi kendisi gibi tatlı-nutella- (yanlış anlaşılmasın) statüsü varmış. hayrını görsün.*
    (okudum anladım olaya girelim, 22.10.2009 00:22 ~ 00:24)
  9. lehçe'de 'koşmak' fiilinin geçmiş zamanda 1. tekil şahıs'ta çekilmiş hali. yani 'koştum'.
    (phoarbix, 22.10.2009 00:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil