belki ilginizi çeker
  1. · sabah dersleri uyku saatleriyle çakışan yazar
  2. · 9 mayıs 2009 eskişehirde lunapark zirvesi
  3. · erotik sözlük
  4. · banker bilo
  5. · eskişehirde biz yaptık oldu zirvesindeki kağıt
  6. · 7 nisan 2009 eskişehirde biz yaptık oldu zirvesi
  7. · birbirleriyle çiftleşecek itü sözlük yazarları
  8. · yoklamadaki nicklerden erotik hikaye yazmak
  9. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  10. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · ugg
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · yaran diyaloglar
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · paris hilton
  9. · türkçe

bi sor neden yazıyorum  

sayfa  / 4
  1. dördüncü nesil yepyeni sözlük yazarı, hoş gelmiş, sefalar getirmiştir.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 29.10.2007 20:01)
  2. muhtemel sözlük yazarı maho'nun bilo'ya söylediği savunma cümlesi.

+ ulan maho.. niye yazdın bunu bana.
    - ee bi sor bakalım. niye yazıyorum
    + niye.
    - senin iyiligin için bilo.

(bkz: banker bilo)
    (ugokhan, 01.11.2007 14:31 ~ 14:33)
  3. akrostiş şiir yazma konusunda oldukça yetenekli olan dördüncü nesil yazar. ayrıca sevgi dolu, sımsıcak birisi.
    (hypathia, 28.11.2007 23:05)
  4. duygusal yazar bünyesinde eğlenceli arı.
    (gone with the sin, 29.11.2007 04:42)
  5. (bkz: sabah dersleri uyku saatleriyle çakışan yazar)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 03.12.2007 03:52)
  6. "sormuyorum işte banane" demek istediğim,
    her geçen gün ortak anılarımıza anı eklediğim,
    arkadaşlığı ve samimiyeti ile yalnız bırakmayan iyi insan, komik şahsiyet. burada da yalnız bırakmamış, iyi ki gelmiş... *
    (elera, 05.12.2007 21:50)
  7. akşama kadar her gördüğü isme şiir yazabilme kabiliyetine sahip zamansız yazar, azar. girilerini duvardan yazıyor.
    (prezerlatif, 30.07.2008 16:04)
  8. her girisinden sonra ''sorsam mı acaba'' diye düşünüyorum, sonra vardır bi bildiği* diye vazgeçiyorum.
    (mevlana beni görse sen gelme derdi, 16.09.2008 19:50)
  9. güzel tespitleri var
    bence sağlam bir dördüncü nesil yazar...
    (ceza aka keskinkılıç, 16.09.2008 19:52)
  10. an itibariyle durduk yere kahkaha krizlerine girmeme yol açan yazar. sadece nickini gördüm ve kahkahalara boğuldum. sağolsun.
    (fernando, 16.09.2008 20:16)
  11. öpüşme konusunda uzmanlaşmış bir yazar.hayır iyi güzel yazıyor da, sevgili uzakta olunca heves kursakta kalıyor...
    (yirmiiki22, 17.09.2008 20:23)
  12. öpüşmek ve öpüşülebilecek mekanlar hakkında yüksek lisans yaptığına inandığım, bir akşam vakti sevdiğime olan özlemimi iki kat daha artırmış olan bir yazardır kendisi.
    not: yalnız değilmişim...
    (anarchistrockstar, 17.09.2008 20:35)
  13. öpüşme ve bilimum öpücük tarzlarını sözlük ahalisi ile an itibariyle paylaşmaya devam eden,ayrıca da sevip de söyleyemediği gibi hisler uyandıran yazar.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 10.10.2008 12:55)
  14. bölümünde istemiyormuş beni aman aman
    istese de gelmem zaten, bak halim duman

sözlüğe dair büyük bir geçmişi paylamıştık halbuki
    oyun bitmiş de kovalamalar başlamış belli ki
    rezil ederim seni velet, dellendirme bak beni *

nerede o eski poşetler, nerede çaylar
    eskiler mazi olmuş, ama yok kavgalar
    dostumdur kendisi, yığınla anı var
    evvel zaman denilmeyecek olaylar
    nerede kalmıştım? hııı kovalamalar

yazıyorum bak buraya, kızdırma beni
    ayağını denk al, ezdirme kendini
    ziyaretine gelirim elimde sini
    ızgara yaparım üstünde seni
    yalan yok, bunlar sadece şaka
    oyun olsun, maksat şamata
    rehin oldum sanki sanata
    uğraştım tüm uyuma uyağa
    müsadenle gittim uzağa...

pek sevgili sözlük yazarı, değerli, kıymetli kampüs arkadaşıma saygılarla. *
    (elera, 27.10.2008 21:20)
  15. pek sevmediğim bir insan, böyle garip şeyler falan yapıyor. manyak mıdır nedir...!??!!
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 27.10.2008 21:37)
  16. ekşi sözlükte tekrar çaylak olmuş uludağdan da atılmış yazar kişisidir. bu durum nedense beni güldürmüştür * arada kaynadığını düşünmekteyim zira pek bir güzel yazardı. yani okumadım ama uzun olunca öyle bir izlenim yaratmış bende.
    yazarın notu: tekrar yazar olunca kendisiyle birlikte fink atacağım.
    (mornemeses, 24.12.2008 01:08 ~ 01:11)
  17. heryerde yazarlığı olan yazar ama şöyle bir tespitte bulundu hayat hakkında;

hatta nickler de akıllı bakınız şeklindedir;

*(bkz: ekşi sözlük) (1 yıla yakın oldu şu sıralar çaylağım)
    (bkz: itü sözlük) (karşınızdayım)
    *(bkz: uludağ sözlük) (bugün kendimi attırmayı başardım gıcık yerden)
    *(bkz: lafmacun) (arada bir bakarım çok nadir)
    *(bkz: limon sözlük) (kapandı açıldı derken bakmaz oldum)
    *(bkz: net sözlük) (aradabir girerim)
    *(bkz: vampircik)
    (bkz: erotik sözlük) (bu nerden geldi bilmiyorum)
    *(bkz: kirli sözlük)
    (bkz: kau sözlük)
    (bkz: sahipsiz sözlük)
    (bkz: kapak sözlük)
    *(bkz: odtu sozluk)
    ...
    bunların dışında kapanan birçok sözlükte vardır. nicklerini unuttuklarım olduğu gibi birçoğunun şifresi bırakın hafızamı belki maillerde bile durmuyordur. 4 sene oldu ilk yazarlıktan bu yana.. hey babam heyy

hayat yaşaması zevkli gibi gelen blackcheck gibi hep kasanın kazandığı nankör bir oyun... internetten sağlanıla arkadaşlıklar sevgililer dostluklar kankalıklar bir yere kadar. şu internet insanı aslında hayattan soğutmaktan başka bir işe yaramayan fakat başında durunca insanı o anlık mutlu eden madde bağımlılığı gibi bir şey.

hayatta yeni insanlar tanımak kadar güzel birşey yok ama tanıştıktan sonra ve belli bir süre muhabbet edip paylaşacağınızı paylaştıktan sonra herkesin kendi köşesine çekilik badi listenizde ya da msn de hep online olup hiç konuşmadığını görürsünüz. herkesin msn listesi de buna benzer kuru kalabalıkla doludur. erkekler kızları silmez, kızlar erkekleri. sanki bir gün olur da iş olur diye düşünüp yapılan yanlış yatırımlardır. böyle bir düşünce tarzı böyle bir zihniyet ile genç yaşta nasıl gözümüz bulanmış anlayamadım ama şu an bakıyorum da iki tık ile bazı şeyleri silmek, bazı yerlerden kendini sildirip soyutlayarak ama aslında hayata kendini bağlayarak neler neler yakaladığımı görüyor gibiyim.

hem ekşide hem itü de hem orda hem burda yazar olmanın kişinin ne statüsünde ne de bu şekilde tanıştığı kişiler ile kendisine bir yararı var.

(bkz: bi sor neden yazıyorum) ??????

herkes ya sormak istedi ya da soranlar aradığı cevabı tam olarak bulamadım ama ben bu nicki alırken neden yazdığımın cevabını kendime verememiştim ama şimdi verebiliyorum. sanıyorum ki yazmak ego tatmini yapmak, birilerine bir şeyleri ispatlamaya çalışmak ya da bunun gibi kişisel dürtüleri tazelemek namına yapıldığını anladım. ben zevk için yazıyorum artık saçma geliyor. kimi zaman bunu dediğim de olmuştur ama şimdi çok iyi anlıyorum boşu boşuna yazıyorum. ne yazdıklarım ne de yazacaklarım bana 1-2 aylık bir arkadaşlıktan öte bir şey kazandırmayacak. zaten en başından beri de hiçbir zaman netten bir sevgili edinilmeyeceğini de iyiki savunmuşum. bazen beynimin çalıştığı da olmuş demekki.

biliyorum bu da silinecek.

belki bu yazdıklarım bir daha sözlüklere ve internete son yazdıklarım bile olabilir. insanın kafası böyle bazen atıyor işte ama hayatınızda birçok şeyin ters gittiğini ve size bunların çok koyduğunu anlayınca sikmişim sözlüğü diyorsunuz. ben yine de elimden geldiğince formata uygun bir şekilde şahsım adına bir otobiyografi yapmak istedim. okuyanlara bin teşekkürler.
    (bi sor neden yazıyorum, 24.12.2008 01:38)
  18. okuduğum bölümün 3. sınıfında hayatını devam ettirmeye çalıştığını öğrendiğim, beni okul hayatı konusunda bilgilendiren yardımsever şahıs. özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar ile bana ettikleri yardımlara minnettarım.
    (hashus1099, 26.12.2008 01:28)
  19. (bkz: çılgına sokan yazar)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 15.01.2009 18:17)
  20. doğduğunda soğuk bir kış gecesiydi işte tıpkı böyleydi.. tabi o zamanlar kanımız kaynıyordu haliyle bu kadar üşümüyorduk...
    ama sonra lgs, hösys, tss, öss, kpss, pttss filan derken yaşlandı, bomba gibi bi sözlük yazarı oldu. o yazdı biz okuduk, okuduk okuduk..
    uzun lafın kısası, iyi ki doğdu, iyi ki burda.
    (ev yapımı domates sosu, 23.01.2009 21:06)
  21. o kış günü hiç unutulmamalıdır. ebesinin eline doğduydu. o zamandan anlaşıldıydı. tanımadık, tanışamadık ama okuduk kendisini. yine de iyiki doğmuş. yazar kardeşliği.
    (idiot, 23.01.2009 21:08 ~ 27.01.2009 21:48)
  22. başlığı açıyorum bir şiir
    ismail yk yapmış sanki sihir

sordum sarı çiçeğe bu çocuk kimden
    orta açtım kavisli sert ama yerden
    rakı içtim şarap içtim çarptı beni hafiften

neden yazıyorum bende bilmiyorum ama durduramıyorum. (bkz: sabri koştu bi kere)
    (selçukdereliseninanannereli, 08.03.2009 01:16 ~ 01:17)
  23. akrostiş ustası *
    (firuze, 08.03.2009 02:20)
  24. @3194996 numaralı girisinden dolayı kendisini kınadığım insan, ayıp diye birşey var arkadaşım.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.03.2009 02:21)
  25. (bkz: cokcoklatma ustası)
    (bkz: parti manyağı)
    (bkz: akrostiş insanı)
    (bkz: nirvana'nın oğlu)

o aramızdan biri ....
    (ceza aka keskinkılıç, 08.03.2009 02:36)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil