dershane zamanlarında başka sınıf öğrencilerinin derse girip söylediği sık duyduğum ve her defasında hocaların bar mı burası cevabını verdiği kandırıkçı cümledir.
beni yormaktan çekinerek ikili diyalogu tekliye çeviren ve bana ancak fonda gülme efekti kadar kast veren yazar. vallahi yazar ama nerede yazar bilmiyorum.
"vakit" gösterecek.
an itibariyle diazepam adlı kanka görünümlü iftiracı bünye; kendi yazdığı giriyi yalanladı... ahan buyrun bu da kanıtı:
bi arkadaşa bakıp çıkıcam (13:30):
la bu neaaa? ne zaman vuku buldu bu olay hatırlamıyom ben (sırıtma işareti)
diazepam (13:31):
inan ben de (sırıtma işareti)
gördüğünüz üzere sayın seyirciler; kendisi istatistiklerin vermiş olduğu rehavete kapılarak ona buna bok atma eğiliminde fena halde. funzin olayı bünyesini sarsmış olacak ki hayaller görmeye, demans semptomları hatta şizofreniye eğilim denecek türden belirtilere gark olmaya başlamış. üstüne üstlük (bu ne demek lan) attığı iftirayı da nüfuzuna güvenerek geri almayacağını söylüyo.
ahan da onun kanıtı:
bi arkadaşa bakıp çıkıcam(13:33):
rezil etçem olm seni. pis iftiracı
diazepam (13:34):
ahahahahahaha sanmıyorum
sana mı inanır insamnlar -----> (dizgi hatalarına bile dokunmadım sayın ahali)
yoksa bana mı?
diazepam (13:35):
nıhahahaha nıhahahahahahahaha (erol taş gülmesi)
kendisini sözlük adaletine havale ediyor; bi an önce yatıp uyumasını ve beynine oksijen gitmesini diliyoruz. popüler olmanın verdiği yozlaşma, bunun yarattığı canavarlık durumundan da herkesin ibret alması gerektiğine inanıyoruz.
bu atışmaya bi son vererek, konunun "iftiranın kuyruklu yalanlarla beslenmesi" şeklinde başka bir başlıkta incelenmesi gerektiğine kanaat getirip diazepam kişisine de allah'ın akıl fikir ihsan eylemesini diliyorum.
ne derdim olsa koşar. yazık lan üzülüyom ben ona. iyilik meleği gibi herkese yardım ediyor. her duyuruya o koşuyor. her ağlayana peçeteyi o veriyor. yaşlılara otobüste yer veriyormuş bildiğim kadarıyla. iyilerin dostu kötülerin düşmanı. bitanedir bitane.
(daha fazla sulandırırsam kesecek beni. hadi kaçtım.)
polisiye roman okumaktan yakında birilerini kesip doğraması beklenen yazar
(gizli bkz vermeyi de bilmiyo ayrıca; bi smiley yapıcaktı güya eline yüzüne bulaştırdı. eksileyin lan!)
doğumgünüm lan bugün benim... çok yalnızım sözlük; kendi doğumgünü girimi kendim yazıyom nick altıma; o kadar yani. böhüüüüü...
(bkz: sözlükte hiç kankası olmayan yazar)
şaka lan şaka dört tane var..
böhüüü lan...
anında edit: aha işte biri bu yukardaki; düşün geriye kalan üçünü sözlük...
boş zamanları ile karşılaştığı teknolojik problem zamanlarında bu iki zamanın yolu kesişirse,benim günümüz teknolojisine olan bağlılığımı test eden bu sayede,günümüz teknolojisine daha da bir aşina olduğum,şu günün bitmekte olan dakikalarında doğum gününü kutlamakla meşgul olduğunu tahmin ettiğim insan.