belki ilginizi çeker
  1. · bilkent library information services system
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · yeşim salkım
  5. · erkekte ses tonu
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  8. · kendisinden biz diye bahseden insan modeli
  9. · erat

beytepe kütüphanesi  

1. beytepe kampüsü içinde yer alan, aradığınız hiçbir kitabı bulamamanız için kurulmuş muazzam yapı. insanı canından bezdirmek için birebirdir. örneğin öyle bir kütüphanedir ki bu; "nikola tesla" üzerine tek bir metin bile bulamazsınız. keza bilişim suçları adına tek bir kitap bulunmaz. "dünya dışı yaşam" ile ilgili kitap ararsınız, katalogda çıkan tek alakasız kitabın olduğu rafta sadece "süspansiyon" ile ilgili bir kitap çıkar. süreli yayınlar raflarında, bilim teknik, atlas, geo gibi dergiler varken, ne bir bilgisayar dergisi, ne de bir mizah dergisi bulunur. bazen katalog arama bir hafta bozuk kalır, bütün rafları gezerek bulursunuz kitapları.

sonra efendim neymiş, öğrenciyi geliştirmekmiş, kendi ilgi alanına yönlendirmekmiş. geç bunları anam babam, geç. neyle geliştireceğiz kendimizi. kendimiz ithal mi edeceğiz kitapları. katalogda "dünya dışı yaşam" adına kitap yok, iki tane makale bulup ödev hazırlayacakmışım. yahu siz kendiniz ne dediğinizin farkında mısınız kuzum?

siz hiç vakit kaybetmemek için;

(bkz: bilkent kütüphanesi)
    (thedewil, 04.05.2007 00:34 ~ 00:35)
  2. öyle eski püskü türkçe-ingilizce sözlüklere sahiptir ki türkçe arapça karışımı garip sözcüklerin anlamına bir daha bakma ihtiyacı doğar.
    (cwen, 18.06.2007 18:24)
  3. yazın içinde ancak in cin top oynadığından internet bağlantısı rahatlamış bu sayede kablosuz 2 saatte 4 gb indirmemi sağlamıştır zaten bana göre en büyük özelliği internet bağlantısıdır kitap olmasa da olurmuş.
    (monteburns, 18.06.2007 18:53)
  4. aradığınız kitaplar sistemden var görünse bile bulmakta güçlük çekeceğiniz, ayrılan kaynağın çok komik miktarlarda olmasından şüphelendiğim, içinde çalışmak için küçük odacıkların bulunduğu hacettepe üniversitesi beytepe kampüsü kütüphanesi.
    (absurdino, 07.03.2008 01:51)
  5. bir doğramacı* hamlesiyle yağmalanan kitapları bilkent'e aktarılmış olan kütüphane. fi tarihinden kalma, gereksiz kitapları bırakmışlardır geriye, sağolsunlar. beytepe'de geçirilen dört sene boyunca bilkent kütüphanesi yollarında küfür sebebidir..
    (korkunç kertenkele, 07.03.2008 08:56)
  6. haftaiçi 24 saat açık olan kütüphanedir. internete de girilir burdan güzel güzel. sıcaklığıyla sizi sarabilen bi kütüphane olmakla beraber vize/final zamanları düzeyli bir ilişki yaşarsınız. ben çıkma teklifi edecem, bence o da beni seviyor.
    (sohodo serhan, 11.11.2009 04:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil