gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · beşiktaş
  4. · ugg
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi
  9. · futbol yorumcusu politikacı benzerliğine örnekler

beypazarı maden suyu  

1. ülkedeki maden suyu(soda) pazarında bir numara olan ve bu pazar payını asla kaybetmesi kısa vadede imkansız klasik maden suyu. her eve 6lı bir şekilde alınır ve içtikten sonra kişi kendisini zorlayarak geğirmeye çalışır. her gün iki adet iyi gelir.
    (nebuchadnezar, 02.01.2009 00:48)
  2. en çok içtiğim soda markasıdır kendisi. severim, yalnız diğer markaları da severim fakat bunun o şeker şişesi güzel gelir bana.

bir kızılay sodası içsem sanki taze doldurulmuş kan içiyormuşum gibi geliyor nedense başka markalardan bahsetmişken akmina falan içerken ise sanki arıtılmış asitli su içiyorum. işte öyle bir şey...
    (çikilopa tapan adam, 02.01.2009 00:53)
  3. maden sularının babası demenin hiç de yanlış olmayacağı marka.
    (vanyadayı, 02.01.2009 01:06)
  4. pazarda rekabet yüzünden meyveli maden suyu imalatına da girişmişlerdir,ama doğal maden suyu tek geçilir.kola yerine tüketilmesi için devlet tarafından teşvik edilse daha bi iyi olur.sadece yerli malları haftasında içiyor şimdiki çocuklar.
    (meşeli brandy, 02.01.2009 01:07)
  5. mide sancılarımı dindiren en iyi soda
    (mor mephisto, 02.01.2009 01:09)
  6. şuan itibariyle içinden su çıkan sodadır. bir soda manyağı olarak fondip yaptığım sırada birşeylerin eksik olduğunu hissettim ve püskürtmem bir oldu iğrençti. şişeyi hemen koruma altına aldım beypazarı'na dava açıcam çatır çatır tazminat alıcam avukatımı aradım.

(bkz: yırttık abicim yırttık)
    (mustaj, 29.08.2009 22:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil