beyoğlu mızıkacıları  

adana çık aradan

1. bu sabah okula gitmemenin huzuruyla sabah tv keyfi yaparken flash tv'de gözüme ilişen,okula gitmediğime beni bin pişman eden parçanın sahibi , 3 veletin oluşturduğu müzik grubu.
    (bkz: fucking bullshit)
    (wise, 05.04.2005 14:38)
  2. küçük solistinin adı cemson olan grup. dediklerine göre "cem" rahmetli cem karaca'dan, "son" ise michael jackson'dan gelmekteymiş. sadece michael jackson ve cem karaca'yı aynı kefeye koymak gibi felaket bir eylemde bulundukları için bile dünya üzerinden silinilesi, ses kirliliğinden başka bir getirisi olmayan veletler topluluğu.
    (drenchrome, 10.04.2005 00:12 ~ 00:57)
  3. tünel taraflarında çalar söyler iken meşhur olmuş kardeşler.bu yaşta o ses çıkıyorsa o çocuktan ilerde ne sesler çıkarır diye düşünüyor insan, bu yaştaki çocuklara kaset yaptılarsa konulu düşüncelerinin arasında...
    (dibap, 10.04.2005 00:26)
  4. 12 çocuk arasından en büyükleri hatice(16), kemal(15) ve uğur(12)'un istiklal caddesi'nde şarkı söylerlerken şarkıcı mustafa uğur'un albüm teklifi akabinde kurulmuş grup.
    -babaları, şarkıcıların albüm kayıtlarında ney çalan bir müzisyen. iki yıl önce beyin kanaması geçirmiş ve felç olmuş. bunun üzerine anneleri pazarda tişört satmaya başlamış. hal böyleyken çocuklar sokakta şarkı söylemeye başlamışlar.
    -üçü de gitar çalabiliyor. hatice ayrıca piyano da çalıyor. evlerinde kemandan darbukaya, mızıkadan elektro gitara kadar pek çok müzik aleti bulunuyor.
    -evleri üç oda bir salon.
    -ilk albümleri 'kaçalım' on beş gün önce piyasaya sürüldü. ilk kliplerini de çektiler.
    -albümlerinde 10 parça var ve hepsi de kendilerine ait, sözleri genelde hatice'ye, müzik ise kemal'e
    -uğur'un lakabı ise cemsın. cem; cem karaca kadar güçlü bir gırtlağa sahip olduğu için; sın da micheal jackson kadar iyi dans edebildiği için.
    (viola, 10.04.2005 01:44 ~ 01:46)
  5. (bkz: bremen mızıkacıları)
    (azwepsa, 01.11.2006 13:09 ~ 13:09)
  6. bunalımlı yalnız başıma yaptığım istiklal gezilerimde* yüzüme az buçuk tebessüm vermeyi başaran grup.

bir seneye yakın sokakta dinlemişliğin üstüne çaldıkları yerde bir şeyler sattıklarını gördüm ne olabilir? tabiki cdlerini. helal olsun bide kaset çıkartmışlar demiştim o an itibari ile. bir daha da dinlemek nasip olmadı keretaları*.
    (fentoxa, 01.11.2006 13:54 ~ 13:55)
  7. mızıkası olmadığı halde kendine mızıkacı diyen bir çocuk topluluğu yeterince iticiyken, grubun frontman'i * çocuğun egzantrik hareketleri ekstra bir olumsuzluk yarattı nazarımda.
    tabii aile dramı var sanırım geçmişlerinde, birşeylere çabalayıp yırtmaya çalışıyorlar da bu onları sevimli kılmıyor.
    kötü. çok kötü. kendilerine bu kadar güvenmeleri apayrı bir kabus. flash tv'de klip çekmiş sanırım sevabına.
    en son da kanal d veya star'da gördüm onları. popstar yarışmasının finali miydi , alaturka star mıydı bilemiyorum.arapça, ingilizce,türkçe karışımı , kendileri gibi kitsch bi şarkı söylüyorlardı.

- bineceğim üstüne vuracağım kırbacı
    - vuymaaa

repliğinde yaşadığım huzursuzluk bu. söz konusu eşşeğin "nasıl pis bi senaryonun içindeyim" hislerini özümser gibi oldum bir kere daha.
    (altlejant, 17.10.2007 12:44 ~ 05.01.2009 15:22)
  8. "bremen kahve şehridir.."
    (darth vader, 13.05.2008 23:01)
  9. solist çocuğun çingeneler zamanındaki perhanla arkabalığı araştırılmalıdır.
    (bkz: davor dujmovic)
    (alibabanınyaması, 24.05.2009 19:54)
  10. helvacıoğlu blok flüt'ün favori grubu.
    bir bu, iki static-x.
    (gambred, 28.10.2009 18:04 ~ 18:04)