belki ilginizi çeker
  1. · strateji
  2. · nietzsche der kopfschmerzer
  3. · seroo
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · 2012
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · 3 mart 2007 beşiktaş galatasaray maçı
  9. · koca bir çikolatayı bitirmek

beyler şahsi oynamıyoruz zirvesi  

1. itü sözlük apetura 2008'e sanal ortamda hazırlık zirvesidir. kondisyon için ipucu vermeyecek olsa da futbol zekası için ipuçları vereceği aşikardır. itü sözlük apertura 2008 için hazırlanan fikstür kullanılacağından ve multitab (her takımın 2 kullanıcıdan oluştuğu) bir turnuva olacağından 16 katılımcı ile sınırlandırılmıştır. 16 kişi ve bir gözlemci* ile yeterli sayıya ulaşıldığı için de zirve kayıda kapatılmıştır. izlemek ve muhabbet etmek isteyen yazar arkadaşlar için ise zirve kuralar çekildikten sonra tekrar kayıda açılacaktır.
    (seroo, 21.09.2008 01:25 ~ 24.09.2008 21:57)
  2. pes 2008 turnuvası olarak planlanıp hatta başlayıp, sohbet ve içme zirvesine dönüşen, tarafımca organize edilen ilk zirve unvanına sahip zirvedir. zirveden notlar şöyle;

- son ana kadar kaç kişi katılacağı kesin olarak belli olmadığı için 4–5 farklı fikstür oluşturmaya çalışmaktan beynim arada hata vermiştir. bu anlara şahit yazarlar bulunmaktadır.

- turnuvanın ortasında elektrik gitmiştir.

- kamuran süner zirveye katılarak bizi sevindirmiştir lakin karikatürist olarak gösterdiği başarıyı turnuvada gösteremeyip partneri heathcliff ile birlikte averaj takımı olmuştur.

- cyclops1988 - strateji ikilisi ben ve ıssızdan oluşan takımdan 51 dakikada 11 gol yemiş lakin 5 kırmızı kart görerek çirkeflik yaptıkları için maç 3-0 olarak sonuçlanmıştır.

- ne içersen iç su iç ve chev chelios ilk zirve deneyimlerini tatmış ve ahaliyle kaynaşmışlardır.

- elektriklerin gelmesini beklerken herkesin katılımıyla güzel bir sohbet ortamı oluşmuştur. kamuran süner’in ortamda bulunmasından mütevellit mizah dergileri, karikatüristler, televizyon ve sinema ile ilgili koyu bir sohbet gerçekleştirilmiştir.

- koyu sohbet esnasında şahsımın girişimiyle kamuran süner’den penguen dergisi ekibiyle bir halı saha maçı sözü alınmıştır.

-elektriğin gelmeyeceği anlaşılınca turnuva en çok gol atan takımın kazanması kuralıyla, oy birliğiyle bitirilmiş buna istinaden ıssızla birlikte kupayı almışızdır.

- turnuvanın yapılacağı mekandan sonra 14 erkek taksimde bir mekana gidip sohbete devam edilmiş, biralar, aystiler, çaylar içilmiştir.

- zirvenin son ayağında içme kısmına doyamayan camel, albiceleste, strateji, wildboy, nietzsche der kopfschmerzer, seroo ve seroo+1 den oluşan grup bir başka mekanda içmeye ve sohbete devam etmiştir, diğer grup ise dağılarak evlerinin yolunu tutmuştur.

zirvetördeki tanıtım yazımda da belirttiğim gibi her şeye açık olan zirve halı saha maçına dönüşmese de farklı bir zirveye dönüşmüş fakat bol kahkahalı eğlenceli bir hal almıştır. elektriğin gitmesi yüzünden mahcup duruma düşmüştüm fakat zirvetörde beğeni oylamasındaki %100’lük oranı görünce bu durumdan sıyrıldım. katılanlara teşekkürü bir borç bilirim.

not : bir dahaki pes zirvesi için jeneratörü olan bir mekan bulmaya çalışıcaz artık *
    (seroo, 29.09.2008 02:56 ~ 03:46)
  3. arkadaşla pes oynarken aklıma gelen zirve. eleman, attığı 3. golden sonra kolda sorun olduğunu iddia edince bu zirvedeki rezilliğimi hatırladım. nietzsche der kopfschmerzer ile ilk maçımız öncesi yaptığım sohbette bir cacıktan anlarmış gibi ''böyle ortamların vazgeçilmezi çalışmayan kollardır. muhakkak suretle biri kolun bozuk olduğunu söyler yenik durumdayken'' demiştim. henüz ikinci maçta oynadığım kolun bozuk olduğunu iddia edip değiştirilmesini isteyerek tarihin karanlık sayfalarında kendime yer buldum. ama vallahi seçilen adamlar kitleniyordu. yeminle ya.
    bir de kamuran sanıldığım zirve olmuştur.
    (ne içersen iç su iç, 26.10.2008 22:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil