pes 2008 turnuvası olarak planlanıp hatta başlayıp, sohbet ve içme zirvesine dönüşen, tarafımca organize edilen ilk zirve unvanına sahip zirvedir. zirveden notlar şöyle;
- son ana kadar kaç kişi katılacağı kesin olarak belli olmadığı için 4–5 farklı fikstür oluşturmaya çalışmaktan beynim arada hata vermiştir. bu anlara şahit yazarlar bulunmaktadır.
- turnuvanın ortasında elektrik gitmiştir.
-
kamuran süner zirveye katılarak bizi sevindirmiştir lakin karikatürist olarak gösterdiği başarıyı turnuvada gösteremeyip partneri
heathcliff ile birlikte averaj takımı olmuştur.
-
cyclops1988 -
strateji ikilisi ben ve
ıssızdan oluşan takımdan 51 dakikada 11 gol yemiş lakin 5 kırmızı kart görerek çirkeflik yaptıkları için maç 3-0 olarak sonuçlanmıştır.
-
ne içersen iç su iç ve
chev chelios ilk zirve deneyimlerini tatmış ve ahaliyle kaynaşmışlardır.
- elektriklerin gelmesini beklerken herkesin katılımıyla güzel bir sohbet ortamı oluşmuştur. kamuran süner’in ortamda bulunmasından mütevellit mizah dergileri, karikatüristler, televizyon ve sinema ile ilgili koyu bir sohbet gerçekleştirilmiştir.
- koyu sohbet esnasında şahsımın girişimiyle kamuran süner’den
penguen dergisi ekibiyle bir halı saha maçı sözü alınmıştır.
-elektriğin gelmeyeceği anlaşılınca turnuva en çok gol atan takımın kazanması kuralıyla, oy birliğiyle bitirilmiş buna istinaden ıssızla birlikte kupayı almışızdır.
- turnuvanın yapılacağı mekandan sonra
14 erkek taksimde bir mekana gidip sohbete devam edilmiş, biralar, aystiler, çaylar içilmiştir.
- zirvenin son ayağında içme kısmına doyamayan
camel,
albiceleste,
strateji,
wildboy,
nietzsche der kopfschmerzer,
seroo ve seroo+1 den oluşan grup bir başka mekanda içmeye ve sohbete devam etmiştir, diğer grup ise dağılarak evlerinin yolunu tutmuştur.
zirvetördeki tanıtım yazımda da belirttiğim gibi her şeye açık olan zirve halı saha maçına dönüşmese de farklı bir zirveye dönüşmüş fakat bol kahkahalı eğlenceli bir hal almıştır. elektriğin gitmesi yüzünden mahcup duruma düşmüştüm fakat zirvetörde beğeni oylamasındaki %100’lük oranı görünce bu durumdan sıyrıldım. katılanlara teşekkürü bir borç bilirim.
not : bir dahaki pes zirvesi için jeneratörü olan bir mekan bulmaya çalışıcaz artık
*