istanbul beylikdüzü sınırları içerisinde ki "
eğitim" kurumu.
ayazağa'nın en ücra köşesine kampüs kurmuş güzide eğitim kurumu.
merkez binası büyükçekmece yolu üzerinde beykent ilçemizde bulunan 15 katlı garip bir üniversite şablonu.beykent , taksim ,bakırköy ,ayazağa ilçelerimizdede kampüsleri bulunmaktadır ayrıca ayazağa kampüsü mükemmel mimariye sahiptir fekat halen yarı inşaat halindedir.
gerek öğrencilerine gerekse öğretim görevlilerine verdiği önemle üniversiteden çok ticarethane olabilecek üniversitemsi.
apartmandan bozma bir binaya sahip okul.
özel yetenek sınavlarıyla öğrenci alınan güzel sanatlar fakültesine, çöp adam çizip üzerini hafiften karalayabilenlerinlerin girebildiği, sınavı kazananları arayıp "sınavı kazandınız" diye tek tek haber veren, "peki burs kazandım mı?" sorusuna karşılık olarak da "siz kaydınızı yaptırın, burs kazandıysanız biz size söyleriz, paranızı geri alırsınız, şöyleyiz, böyleyiz..." diyebilen bir kadroya ve bunu düşünebilecek mantıkta ki insanlara sahip olan
üniversite.
(bkz:
kime göre neye göre)
boya küpüne batıp çıkmış kızların okuludur. merdivenleri inip çıkarken temas etmemeye özen gösteriniz. aksi taktirde "gitti güzelim beyazlar" diye feryad edersiniz.
(bkz:
fondöten lekesi)
(bkz:
ruj lekesi)
mezun olsanız bile mezuniyet belgesini alamadağınız tek okul. bırakmıycaz, sömürücez taktiği.. ayrıca kontenjan dolmadığı için 3 kere özel yetenek sınavı yapan şirket.
beylikdüzü, taksim ve ayazağada kampüsleri olan, üniversite sıfatını kendine yakıştırma yolunda ilerleyen fakat, ticaretin eğitimden daha fazla öne çıktığı ilim irfan yuvasıdır.bundan 2 sene evvel, ayazağa kampüsünde eğitim başlamasına rağmen, inşaat çalışmaları derslerle birlikte süre gelmiş ve şuanda ek bina inşaatları devam etmekte olan bir kurum halinde, öğretim akışına devam etmektedir.mühendislik- mimarlık fakültesi öğrencileri, stajlarını kolayca halledebileceği bir olanağa sahiptir...
eğitim dışında bin çeşit insanı bünyesinde bulundurur.pazar da gördüğünüz sebze fiyatı farklılığı kadar, burada da o bollukta insan modeli bulunmaktadır.kendini güzelleştirme sanatıyla uğraşıp, marshall ve ya dyo ile anlaşmalı, yüz boyalı kızlar bulunmaktadır.aynı zamanda fil fiziğine sahip olup, filli boya ile anlaşanlarda vardır...
açılmasıyla ayazağa'dan geçen araba modellerini bir anda tavana vurduran üniversite. köyün
* demografik yapısını da epey bir değiştirmiştir. kahve ve kasabın yanına bir pizzacı konuşlanmıştır. bakımlı kızlar, dekolteli kızlar; güzel oğlanlar, güneş gözlüklü oğlanlar görülebilmektedir. öğrenci kelimesiyle iştahı kabaran ev sahipleri de, ev fiyatlarını birdenbire arttırmıştır.
ayazağa'ya şenlik getirmiştir.
ayazağa kampüsünün kullanıcı adıma ilham verdiği üniversite türevi.
adem çelik tarafından 1997 yılında kurulan üniversite. üniversitenin 3 kampüsü bulunmaktadır. önlisans bölümleri beylikdüzünde, lisans programları ayazağada, yüksek lisans programları ise taksim sıraselvilerde bulunmaktadır. üniversite özellikle
mimarlık,
iç mimarlık ve güzel sanatlar fakültelerindeki hocalar ve eğitim kalitesiyle ön plana çıkmaktadır.
bugünlerde öğrencilerini dumur eden üniversite.
efendim
ayazağada bir dere üstüne kurulan
ayazağa kampüsü içerisinde bu sabah öğrendiğimiz kadarıyla bir
inşaat mühendisliği bölümü açmışlar bizi dumur etmişler. hadi onu geçtim iyi güzelde bir de bu güzide okul
kocaeli/
körfez de ve
izmir de eşşek kadar arazi almış 2 kampüs daha açıyor istanbul dışında. ek olarak birde
bahçeşehir civarlarında yine büyükçe bir araziye tıp ve dişçilik fakültesi açıyorlarmış. hemde 2008-2009 yılında öğretime başlaması üzere. nedir bu gaz anlayabilmiş değiliz adem bey neler oluyor? ayazağa kampüsünde kütüphanede anca 10 bilgisayar doğru düzgün çalışırken neyinize 3 kampüs daha inşa etmek??
25-27 haziran 2008 tarihleri arasında yaz okulu kaydı yapan fakat hala bahar dönemi notlarını açıklamayarak hangi insanın hangi dersten yaz okuluna kalacağını önceden tahmin ederek kayıt yapmasını isteyen çakma üniversite.
taksimdeki kampüsüne
hukuk fakültesi açan eğitim kurum. insan sormazmı 2 sene önce yüksek lisans kampüsü yapıcam diye niye
mimarlık öğrencilerini
ayazağanın ücra köşesine taşıdın diye. işin bir başka garip tarafı da ayazağada olan güzel sanatlar fakültesinden ayrılan iletişim fakültesini büyükçekmece kampüsüne yollamaları. çok garip politikaları olan dandik eğitim kurumu.
12 katlı hastaneden bozma olan beylikdüzü kampüsünde önlisans bölümleri bulunur. hocaların bulunduğu odaların morg olarak planlandığı söylenir. asansör kuyruklarına sıkça rastlanır.
sevdiceğim için haftada bir gitmem hasebiyle önümüzdeki sene öğrenci ya da akademisyen statüsünde barınabileceğim kurum.
hepsi bir dizisinin çekildiği üniversite.
(haarp131, 08.08.2008 08:24 ~ 19.08.2008 22:44)
öğrencilerinin kendilerini oxford'da okuyormuş gibi lanse ettikleri üniversite.insan sormadan edemiyor beykent üniversiteyse odtü,itü,hacettepe ne? odtü,itü,hacettepe üniversiteyse beykent ne?
eğitim kalitesini gün geçtikçe yükselten, türk dili ve edebiyatı bölümü'nde ingilizce hazırlık eğitiminin zorunlu olduğu birkaç üniversiteden biri...
(ağula, 30.09.2008 00:01)
kampüslerini sinemaya ve televizyona adamış gibi görünen üniversite. bir çok dizi ve filmde muhtelif kampüslerini görebilirsiniz bazen banka, bazen emniyet müdürlüğü, bazen de üniversite olarak.
oracle a , 200 bin$ ın üzerinde yatırım yaptıktan çalıştıramayan , çalıştırmaya akıl ve bilgilerinin yetmediği vede ms-sql server a downgrade yaptıran bir rektörün yönettiği üniversite denilen yer.
adem çelik bunu bilse tiz bunların boynunu vurur ama yengelerden vakti yok galiba.
gsf-oyunculuk bölümünde mehmet birkiye gibi bir üstadı barındıran,ulan ne yapsak da şunların(öğrencilerinden bahsediyor) bi amına koysak diye düşünen çıkarcı üniversite.ayazağa kampüsü iyidir.bir çok ünlüyü görmenize vesile olacaktır gidiniz,görünüz.ayrıca söylemeliyim çünkü yazık olmasın içimde kalmasın,bu okulun öğrencisi olarak herhangi bir duvarına panosuna afiş asmak istediğiniz zaman sizi devlet dairesi gibi imza için dolandıran tüm bunların üstüne bir hafta için 8lira alan eğitim yuvasıdır da aynı zamanda.olsun ademim çeliğim sağolsun.
ayazağa kampüsü öğrencilerinin saat 12'de ve saat 17'de ayazağa'dan gelen otobüsleri binilmez kıldığı üniversitedir. bu ne biçim vakıf üniversitesidir ki herkes iett'ye talim. ekonomik kriz, okula arabayla giden öğrenciyi de vurmuş anlaşılan.