belki ilginizi çeker
  1. · havuçlu tarçınlı kek
  2. · ingrid bergman ve kırk sikişkenler
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · yaran diyaloglar
  7. · aşk ı memnu
  8. · fyodor mihayloviç dostoyevski
  9. · en büyük beşiktaş

beyin yıkama olimpiyatları  

1. kafadan -en az- bir tahtası eksik olan insanların, bir araya gelerek oluşturduğu beyin yıkayan blog. içinde çok ince noktalara yapılan, ince eleştirilerden tutun, taşak muhabbetinin en kralını yakalayabileceğiniz yazılar da vardır. kah eğlendirir, kah üzer. normal bir yer değildir.

"çekimlerin çok hoş. belirtme gereği duydum"

auguste mantequila. (fransız düşünür)

http://beyinyikamaolimpiyatlari.blogspot.com/
    (ceyyar kermit, 16.05.2009 16:35 ~ 16:37)
  2. "ıssız adam'ı izledikten sonra havuçlu tarçınlı kek hastası olan burayı okumasın." sloganını benimsemiş blog.
    (ceyyar kermit, 27.05.2009 00:01)
  3. arayüzünü değiştirmiş olan blog. kadrosu sağlam, yönetici makamındaki malum şahıs beni "sana da açacam bir hesap ama evvela bi sigaranı içelim bir de otuz üçlük bira ısmarla babuş" demişti ben de kanıp ısmarlamıştım ama hesap açılmadı daha orası ayrı. bu kadar da çakal işte adamlar. ama kadro sağlam. ama beni almadılar. almadılaaağğr... ıssız adam oldum lan sizin yüzünüzden... ibneler...
    (silentpain, 22.08.2009 03:15)
  4. ön yıkaması var mı bunun?

varsa bizim sınırlar içinde baya bi katılımcı bulabiliriz...

madalya için adayımızda çok olur...

tipik not : çok mu politik oldu ne yawff...
    (kim kime dum duma bam bim bom, 22.08.2009 03:21)
  5. fetullah gülen'in 0-7, 7-15 ve 15-23 yaşlar kategorisinde katılıp bütün altın madalyaları toplayacağı olimpiyatlardır.
    (alemin doncusu, 22.08.2009 03:33)
  6. ülkemizi temsil edecek pek çok aday varken hepsinin piri fethullan gülen ' i ülkemiz adına gönderebileceğimiz yarışmadır. diğer ülkeler onun adını duydukları anda birini göndermekten vazgeçeceğinden kesin birinci biziz. ha yedeklerde birileri bulunsun diyorsanız başta rte ve bülent arınç olmak üzere tüm ağlak koyunlar partisinin elemanlarını gönderebiliriz.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 22.08.2009 04:42)
  7. şu sıralar televizyona çıkıp evrime söven, bende mehdi'nin pek çok özelliği vardır diye malum bir şahıs ve ekibinin fethullah gülen den daha başarılı olacağı yarışmadır.

gülen tarafı, gazete kağıdı üzerinde makrube yiyip risale-i nur okuyan çocuklar, ama alimler alimi hoca'm öyle mi?

koca adamlar çıkıp darwin ayyaşın tekiydi babasından dinlediği masalları teori yaptı" diye televizyonlara çıkıyolar. fethullah gülen cemaati bu kadar kafayı kırmış olamaz. onların olayı hayat dersi, beşinci boyut'ta kalır bence.

velhasıl;
    "benim adayım aşk-ı memnu'daki adnan bey"

yes, we can !
    (burkyburhan, 22.08.2009 05:54 ~ 19:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil