beyaz ve sen   

adana çık aradan

1. adamın* ilkokula giden çocuklar gibi heceleye heceleye söylediği şarkıdır. keşke konusu kadar akıcılığı da nikah masası na benzeseydi de biraz etkilenseydik.

bu bir ya sak aşk öy kü sü çok da aa cık lıı..

olmamış.
    (1 ocak 2006, 13.02.2007 20:38)
  2. şarkının bestesi amr diab'a ait olup gerçek adı rehet elhabayeb'dir. aşağıdaki youtube linkinde bir konserden kaydedilmiş versiyonuna ulaşabilirsiniz.

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (pastaci, 21.02.2007 00:38)
  3. altyapısı duygusal olamayacak kadar yapmacık hatemo şarkımtrağı
    (atman, 21.02.2007 00:48)
  4. neo nikah masası diyebileceğimiz şarkı.

(bkz: neoliberalizm)

(bkz: neospiritüalizm)
    (düşünemiyorum o hal de malım, 21.02.2007 18:18 ~ 18:19)
  5. kızların neden dinlediğini, hadi onu da geçtim, dinlerken neden gözyaşlarına boğulduklarını bir türlü anlayamadığım şarkı...
    ama sizin beyaz atlı prensiniz kıro bir beyaz takım elbiseyle hayallerinizi süslemekteyse, o zaman bilemem....
    (zeynepp, 19.03.2007 15:06)
  6. çocuğum ilk okula başladığında, okuma-yazma öğretirken çok sık faydalanacağımı düşündüğüm eser.
    (adak, 19.03.2007 15:29)
  7. gelin olmuş gidiyorsun un modifiye edilmişi de denilebilecek son derece basit ve duygu yoksunu şarkıdır.
    (pufderti, 06.07.2007 01:24)
  8. müzikaliteden biraz anlamanın sevmek için yeterli olacağı şarkı.yok ben bir çapulcu olarak rock veya metal dinliyorum olayını kafalara sokmak için üzerine sallanacak olan şarkıdır.tebrikler rober olarak bitirilmesi gereken giridir.
    (shade, 06.07.2007 01:34)
  9. standart bir bilgisayar kullanıcısının dinlerken aynı anda word'e aktarabileceği ender eserlerden.. [bugüne kadar böyle bir şeyi hiç denemedim demeyin, bizbizeyiz.. birbirimizi kandırmayalım]

"ey-tan-rım da-ya-na-bi-lir mi-yim bu-na ben"

şarkının senkron kayması yaşatması muhtemel tek bölümünde de rober hatemo devreye girmiş, sese 3 ses uzatma vermiş:

"hani sana o ilk caaaaanım de-yi-şim var ya"

çılgın bu çocuk levent!
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 04.08.2007 00:45)
  10. neden taşıyamayabilirim değil de taşıyamıyabilirim dediğini merak ettiğim şarkı.a ile söyleyince uyum falan da bozulmuyor halbuki.
    (amanın da amanım kim gelmiş, 06.08.2007 16:50)
  11. rober hatemo'nun akıllıca bir o kadar da zalimce bir pazarlama stratejisiyle yaz aylarında klip çekip piyasaya sürdüğü şarkı, yılın öyle bir zamanındayız ki elimizi sallasak düğün, tabi düşer dillere, tabi evlenen eski sevgili acısıyla yanan yürekleri daha bir kavurur, albümü de sattırır haliyle

(ulan onu bunu anlarım da nereye temuçin gibi duygulu bünye nasıl öyle ruhsuz karşıladı eski sevgilinin evlenmesini, ulan insan bi acı duyar, içi burkulur, sigaranın bi nefesi onu düşünüp çekilir, öyle değil mi moğol atlısı, sana ne desem az, ayıp ulan ayıp, özlemedin mi böyle ezik şarkıları dinleyip efkarlanmayı, ne kadar özensen azdır varoşlarda elektrik direği altında bir elde bira bir elde sigara nikah masası dinleyip efkarlananlara, ruh onlarda ulan, sen narkozlu bünyesin)
    (nereye temucin, 09.08.2007 14:04)