beyazıt öztürk gibi para-şöhret sahibi, pek çok kız tarafından yakışıklı bulunan birinin başına geldiği için yanındaki bayanlar tarafından nasıl karşılandığı merak edilebilir.
zira normal biri o durumda olsa bırakın o durumu azıcık gözü göğüse, kalçaya takılsa çoktan bazı sıfatlarla damgalanmıştı.
daha önce olmamış mıdır ki, ilk kez mi oluyo da bu kadar ilgi çekti diye düşündüren durum. yoksa bu inanılmaz ana tanık olmanın yaşattığı garip sevinç midir bizi mutlu kılan, espiriler yaptıran. kikikir.
- beyazıt öztürk erekte olmuş abi.
+ neeee!! şenlikler başlaaasıınn.
sağlığının sıhhatinin yerinde olduğunun ve başarısının göstergesidir. kendisini tebrik ederim ve en az bir on sene daha böyle devam edebilmesini temenni ederim. allah herkese o yaşta o sağlığı versin.
ailemizin şovmeni imajına sahip olduğu için bu kadar ilgi çekti sanırım, aynı davranışı okan bayülgen yapsa hatta çıkarıp sallasa kimse yadırgamaz. benim korkum sol frame de buna benzer birçok başlık açılmasını tetiklemesidir yoksa erkek adam çadırı kurmuş ne var bunda.
niye herkes şort kısmına odaklanmış anlamış değilim. benim ilgimi direk omzu çekti. o nasıl bir omuz, o nasıl bir pozisyon, korkuttu beni.
(görsel: beyazıt öztürk ün erekte olması/87336)
herkesin dalgaya odaklandığı ama şortun sol bacağındaki garipliği farketmediği olay.
sol bacak çok garip bir yerden kıvrılmış. pozisyonuna bakarak bacaklarını gerdirerek oturduğunu söyleyebiliriz ama o zaman da sağ bacakla karşılaştırarak şortun o kadar uzun olmadığını görüyoruz. bir ihtimal de sol bacakta ayrı bir çadır kurmuş olması ki bunu düşünmek bile istemiyorum.