japonyada bir günde basılan kitabın türkiye'de bir yılda basıldığını,orda 25 kişiye düşen kitabın burda 12 bin kişiye düştüğünü duyunca da ayrı bir gaza gelmiştir kendisi.bu yüzden seferberlik başlatmaya hazırdır.*
sözlükte ilk zamanlarda sabaha karşı moderatör kontrolleriyle* tanıdığım,itüyarışma kanalında yüksek ponglarıyla genellikle yenildiğim sevimli insan.herkes kitap okusun kampanyası için elimden geleni yapacağımı bilmesini istediğim ve derslere çalışmak yerine kitap okumasını sonuna kadar desteklediğim ve takdir ettiğim sözlük yazarı.kendisi aynı zamanda sözlük yarasalarındandır.
itü sözlük sohbet odasının vazgeçilmez kullanıcılarından, gece yazarlarından. anladığım kadarıyla beyaz giyinmeyi pek seven arı*. pek efendi, pek bi anlayışlı insan.
gecenin bir vakti azureel ile irc i şenlendiren adalet duygusu gelişmiş, kompleksiz, kavga etmeden konuşulabileceğini bilen arı. sevdik kendilerini canım kardeşim *
paso onunla ilgili bi şeyleri unutup** kendisine karşı mahcup olduğum arı. ayrıca nfs underground oynamayı sevmesiyle takdirimi kazanmış hoş sohbet kafa dengi arı. radiance ve diskonnektus erektusla bir olup doğrudan ciğerlerime saldırmış olsa da* kendisine öfkeli olmadığımı fakat kendisi için üzüldüğümü belirtmek isterim**
sözlüğün kazandırdığı en önemli insanlardan biri. vahşi görüntüsünün* altında pamuk gibi bir kalp taşıyan, sessiz sakin hanımefendi insan. seviyorum ulan bu kızı ben süper biri. vallahi.
japonya daki anime ve manga* çılgınlığını net olarak bilmediğini tahmin ettiğimden ötürü (türkiye vs japonya) kitap basımı farkından* gereksiz etkilendiğini düşündüğüm arı. sadece bu çizgi romanları okumak için özel caféler olduğunu ve bunların her cadde başında olduğunu, hergün yüzlerce farklı manga çizgi romanının basıldığını kendisine hatırlatmayı bir borç bilirken içine girdiği uğraşın takdir edilesi olduğunu da belirtmek isterim.
kendisinden gelecekte büyük başarılar beklediğimiz yazar. davranışları ve konuşmalarını her zaman takdir ettiğim, gerçekten sevgimi kazanmış olan arkadaşım.
bir şeyler anlatmak istediğimde aklıma ilk gelen, mantığına ve fikirlerine hayran olduğum dostum..
beraberken gülüp aynı zamanda ciddi olabildiğim, dostluğun sadece beraberken gülmekten ibaret olmadığını bana öğreten..gördüğümde içimi ısıtan, asla kopamayacağımı düşüğündüğüm..her zaman hanımefendi olabilen ve istisnasız her davranışında takdir ettiğim, örnek aldığım..
ve kaybedersem yıkılacağım...
msce alacam, c# öğrenecem diye ortalarda gezip gece uyurken bilgisayar açık kalınca patlar korkusuyla yaşayan bir insanmış bu gece bunu anladım. bilişim sektörüne yanıyorum hiç bir şey değil de..