belki ilginizi çeker
  1. · şafak sezerli vodafone reklamı
  2. · sözlük yazarlarını aşağılamak için başlık açmak
  3. · 28 mart 2007 türkiye norveç maçı
  4. · kırmamak adına biriyle sevgili olmak
  5. · bir fahişeye aşık olmak
  6. · wikipedia nın almanya da kapatılması
  7. · 14 şubatta sap olan itü sözlük yazarları
  8. · arı sokması
  9. · genç werther in acıları
  10. · kolu kıllı kızlar
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · the twilight saga new moon
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · genelevde babaya rastlamak
  9. · tsk nın 27 nisan 2007 tarihli basın açıklaması

beterin beteri var  

1. herhangi bir olayı ya da şeyi "en kötü" olarak benimsememizi öğütleyen ata sözümüz.
    özellikle dersler ve hocalar hakkında geçerliliği tecrübeyle sabittir.*
    (smooth, 19.03.2005 16:17)
  2. pollyanna nın hayat felsefesi.
    (nectar, 25.06.2006 16:56 ~ 16:57)
  3. esengül 'ün hitlerinden biri.

beterin beteri var

senin derdin dert midir benim derdim yanında
    hiçkimsede gördün mü böyle dert hayatında
    otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi
    anlatınca ağlama deşme benim derdimi

beterin beteri var
    haline şükret dostum
    yıllardır mutluluğun hergün peşinden koştum
    daha birçok derdimi ben sana anlatmadım
    genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım

tanrım bile unutmuş
    dertlerime dur demez
    bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez
    kaderim beni böyle meyhanelere attı
    günahım neydi bilmem
    beni böyle yarattı

(bkz: allah allah)

(bkz: kudur)
    (tebetha, 17.08.2006 12:10)
  4. hayatta başınıza gelen iyi veya kötü her türlü şeye şükretmenizi sağlayan düstur edindiğim düşünce.
    (madalyonun güzel yüzü, 16.04.2007 22:52)
  5. (abedi pele, 24.07.2007 23:21)
  6. (quentin, 24.07.2007 23:32)
  7. (hariboo, 24.07.2007 23:34)
  8. hastayım diye kendi ayaklarınızla gittiğiniz hastanede, bacakları kopmuş birini gördüğünüzde içinizden geçen... ha şunu bileydiniz durumu...
    (heidi, 14.11.2007 08:59)
  9. oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakalmış baba. yatağı güzelce toplanmış, odası hiç olmadığı kadar derli-toplu görünüyormuş çünkü. yastığın üzerine bırakılmış zarfı farketmiş.
    üzerinde -babama- yazıyormuş. aklından geçen bin türlü kötü düşünceyle zarfı açıp, titreyen elleriyle mektubu okumaya başlamış baba.

sevgili baba;
    sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. gerçek tutku ve aşkı ben aslı' da buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam.

şunu biliyordum. siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız. benden büyük olması da bir sorundu. fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk.

baba aslı hamile! aslı'nın dediğine göre çok mutlu olacağız. ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadar da yakacağı var. bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. aslı benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız.

artık tam anlamıyla bilime yalvarıyor dualar ediyoruz. şu aidsin çaresi bulunsun ve aslı sağlığına kavuşsun diye. o kesinlikle iyileşmeyi hakediyor baba.
    endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin...seni seviyorum...

not: baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. ben mehmet lerdeyim. sadece sana; - abdullah gül'ün cumhurbaşkanı olmasından daha kötü şeylerin de olduğunu hatırlatmak istedim...lütfen sakin ol, bu kadar üzülme baba..

oğlun kerem...
    (sinirliyim ezelden, 01.11.2008 15:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil