|
|
- türk harflerinde b'ye tekabül eden yunan harfi..
- kimyacıların fazla haşır neşir oldukları başka bi yunan harfi.
- alpha olmayan yazılım sürümü, alpha'nın az daha gelişmişi, release candidate.
counter-strike mesela geliştirmelere devam etmek için ß1.0 [19.haziran.1999] sürümünden ß7.1'e kadar [13.eylül.2000] piyasada oynanmış, yaklaşık bir buçuk senelik beta macerasından sonra 1.0 sürümü ile piyasaya girmiştir [8.kasım.2000].(azureel, 13.07.2005 10:17 ~ 10:18)
- 01- 30 nisan tarihleri arasında devam eden bir kampanya çerçevesinde eski ayakkabıları mağazalarında toplayan ve umut çocukları derneği işbirliği ile eski ayakkabılarınızı sokak çocukları için yenileyecek olan ayakkabı markası.
- en seksi yunan harfi. hafif kilolu, balık etli bir hatun gibi gövdesi, duvağı arkasından takip eden bir gelinlik gibi uzun bir kuyruğu vardır. bu haliyle kimi formüllerimize renk katmakla beraber ara ara içinden çıkılmaz matematiksel ifadelerde de vazgeçilmez bir değişken olabilir ve problemin çözümünde defalarca karşımıza çıkıp bizi dut yemiş bülbüle dönüştürebilir.
velhasıl-ı kelam, pek güzel, pek işlevli, pek alımlı bir harftir kendisi. yazması ise ayrı bir keyif verir insana...
- geçen seneki ingilizce hazırlık sınıf kurum
- ingilizcede un-,dis- nasıl kullanılıyorsa biyolojidede aynı görevde kullanılır. .örneğin beta-karoten,beta-sitesteroid...
(muvo, 07.01.2007 13:06 ~ 13:06)
- alfa edi ise, beta büdüdür kanımca. laurel&hardy, nokta&virgül, edi&büdü, ahu&meriç neyse bilim dünyasının da en çok beraber adı anılan ikilisi alfa&betanın al birini vur diyerine adamıdır.bunu derken x&y yi de unutmamak gerekir onlar başımızın tacıdır.
- beta'yı kendine nick olarak seçmiş, duyanlar tarafından " ne alaka lan? " şeklinde tepkilere maruz kalan sözlük yazarı adayı. ben oluyorum kendisi hoşgeldim, hoşbuldum.
- alfa, beta,gama hep bilinmeyeni oynnarlar zaman zaman karşımıza ışın olarak da çıktıkları olur beta bu üçlemenin ortasında yer alır
- b istatistiğiyle tahmin edilen parametre.(bkz: regresyon)
(ketin, 05.04.2008 17:54)
- balon olmayan ayakkabı firması. hayranlığımı özellikle bayan arkadaşların anlayacağından hiç şüphem yok. hem rahat, hem farklı.. indirim günleri iple çekilesi..
- sürekli kusturan, bademcik iltihabı, yüksek ateş ve halsizlik şeklinde baş gösteren kahrolası mikrop. sık sık okullarda ve benzeri toplulukların bulunduğu kalabalık yerlerde salgınlar halinde ortaya çıkmakta, penadur'u bir parantez olarak kullanan 10'lu penisilin kürü bitmeden sizi ayağa kaldırmayan aşşaaalık ve korkunç hastalık. çocukken geçirince atlatıyor da insan, yetişkinken pek bir yoruyor, yerle yeksan ediyor. doğru dürüst tedavi edilmemesi halinde kalbe de zarar verebiliyor üstelik.
(wykka, 09.07.2008 19:51)
|