görseller
betül demirbetül demir

belki ilginizi çeker
  1. · geri dön
  2. · hüseyin karadayı
  3. · sweet dreams
  4. · yeter
  5. · süper
  6. · 3 hürel şarkıları sonsuza kadar
  7. · gülay eralp
  8. · üç hürel
  9. · yaz geliyor
  10. · beklerim
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · colin kazım richards
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · aylin aslım
  8. · a harfi ile başlayan hayvan isimleri
  9. · babaya atm anneye hizmetçiymiş gibi bakmak

betül demir  

1. sesine güvendiğini çıktığı her programda gösteren, playback yapmaya yanaşmayan genç bayan..
    çıkış parçası için;

(bkz: yaz geliyor)
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 13.02.2007 21:57)
  2. "5 sene önce sesimi kaybettim" beyanına bittiğim şarkıcı..

e babası duruyor, kardeşleriyle arası can ciğer kuzu sarması.. bir şey kaybetmek zorundaydı; sesini kaybetmiş..

-işte betül! 5 sene önce kaybettiğin sesini bulduk!
    *ahhh! canııım..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 25.04.2007 02:24)
  3. son dönemde çıkan "eski şarkıların arka planına dayayalım disco müziğini sürelim piyasaya" furyasına aşkın nur yengi'den dinlediğimiz "başka bir şey" şarkısını "yeniden" yorumlayarak katılmış şarkıcı.
    (pandaros, 03.08.2007 16:11)
  4. aşkın nur yengi'nin "başka bir şey bu" şarkısını bize tekrar hatırlatan şarkıcı hatun.fena olmamış bu arada..
    (digitallart, 04.08.2007 23:07)
  5. başka bir şey şarkısının klibinde çok güzel çıkmış olan ve sürekli değişen sahnelere rağmen yormadan kendini izleten hatun.ayrıca yine aynı klipte mavi elbiseli kısmında kırmızı rujun çok hoş durduğu tarafımdan gözlemlenmiştir..bence şeftali tonlarını değil kırmızı gibi sıcak renkleri tercih etsin...
    (sukusu devekusu, 26.08.2007 14:36)
  6. tespitlerime 7/24 hissettiğim yaştayım diyerek yaşayan şirin ve bir o kadar güzel sesli şarkıcı.

bonus: her şaşırdığında ne diyosuoon! der
    (firsattanistifade, 07.10.2007 21:52)
  7. kendisi sahnede de son derece pozitif bir ablaymış. müzisyenlere dönüp ara ara takılması, samimi davranışları falan motive eder cinstenmiş. bir de canlıda da çok iyi şarkı söylediği söyleniyor.
    (jellyjam, 14.04.2008 17:23)
  8. bir tv programında allah aşkına türkiye'de kaç kişi var. bir ben, bir ışın karaca bir de burcu güneş diyerek sesine ve eğitiminine duyulan saygıyı yerle bir etmiş insan.
    (asso, 11.01.2009 22:38)
  9. sesi tarafımdan nilüfer'e benzetilen sanatçı.
    (langara, 13.02.2009 12:21)
  10. (kurdeşendöken, 22.03.2009 03:13)
  11. (insansevmeyenhayvan, 22.03.2009 03:13)
  12. bu geceki disko kralında kendini aşmış kişicandır
    (mulder, 22.03.2009 03:15)
  13. disco kralında frikik vermemek için ezilip büzülen şahıstır hiç rahat oturamadı ,ayrıca zekasıylada taktirimi kazandı.
    (sayıklamalar, 22.03.2009 03:46)
  14. oda arkadaşımın ismi
    (mysterytt, 22.03.2009 12:29)
  15. kendisini dün akşam disco kralı'na çıkana kadar tanımazdım. ilk görüşte saçları yasemin mori, altı demet akalın diye bir düşünce oluştu bizde. sonra bir şarkı söyledi; "anaa, bunun içinden de demet akalın çıktı" dedim kendi kendime. ama sonra okan bayülgen'in ısrarları üzerine bir şarkısını, süper'di sanırım adı, rock vokalle söyleyince anladım iç yüzünü. üstüne bir de i will survive söyledi. ağzım açık kaldı resmen. bu yüzden dün akşam yapılan ankete tüm kalbimle rock müziğe dönsün diye cevap vermek istiyorum. bence bu kız yanlış kişilerin eline düşmüş. umarım en kısa zamanda doğru yolu bulur.
    (hayri potur, 22.03.2009 14:11 ~ 14:12)
  16. an itibariyle, istanbul üniversitesi bahar şenliklerinde konser veren bayandır. öncelikle iki üç tane kendi şarkısını söyledi, sonra sezen aksu, ajda pekkan, nil karaibrahimgil şarkılarına geçti. herkes zaten kendi havasında, kapı tıkırdasa oynayacaklar. kendisine zannediyoru bu da. neyse gayet iyi ilerlerken birden sil baştan'ı söylemek istedi. şaka sandık inanmak istemedik, ama gerçekten söyledi. sonra birden alandaki herkes hızla uzaklaştı, ben de şu sözleri maalesef duyarak orayı terk ettim;
    "sil baştan başlamak gerek bazeeenn... hayatı sıfırlamak..."
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (kumdan kız, 11.05.2009 23:01)
  17. e "bütün gece, sabaha kadar"...
    (rookiewolf, 11.05.2009 23:54)
  18. şu anda aldığım bir habere göre bu akşam istanbul üniversitesi' ndeki konserinde sweet dreams ı söylemiş şarkıcı. evet konseri izleyen arkadaşlarım var.
    (oehh, 12.05.2009 00:43)
  19. yıllar sonra değer anlaşılabilecek sese sahip kadınceez.
    albümünde öyle sağlam şarkılar var ki "süpeeer bi fikrim var"dan önce... lakin para kazanma sevdası ustam, o da haklı bi yerde.
    yalnız şu durumda bile demet akalın'la kıyaslanmayı hak etmiyor diyeyim düttürüdüt! hüseyin karadayı alt yapısı ile söylediği geri dön şarkısını duymadan bilmeyin.
    (17sini 18ine bağlayan haziran, 10.06.2009 09:50)
  20. şişli lisesinde, bir arkadaşımın sınıf arkadaşıydı kendisi.

ilk çıktığında klibini görmüştük bu arkadaşımla beraber,
    kilolu filan bu hatun niye açmış ki diye söylemiştim,
    eleman da yok ya gayet minyon hoş kızdır demişti.
    (ilaç, 14.08.2009 10:23)
  21. sezen aksu'nun şarkısının içine sıçmış kişi. ayrıca öyle klip mi olur lan? hüseyin karadayı orgazm oluyor, kızın biri bi çilek yiyo üstüne balı bütün çenesine döküyo arkasından da süt içmeye çalışıyo ama yine içemiyor. geri dön diyo arkasından dans ediyor. bu nasıl bir şey ben anlamadım.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 22.09.2009 04:41 ~ 04:46)
  22. cover yapmasın diye nasihatte bulunacağım şarkıcı. geri dön'ün içine sıçmış resmen. hüseyin de akıllı olsun betül de. ya da sezen aksu bi önlem alsın eski şarkılarının bu şekilde ziyan edilmemesi için. geri dön deyince benim gözlerim dolar lan, betül almış sazı eline;
    "geri döğğn geri döğğğğnnnggg, ne olur geri dööönnngg" diye çığlıklar atıyor. vay anasını.
    (sezenehir, 28.09.2009 22:36)
  23. yakınımdaki 3 arkadaşım kendini bu kadına benzettiği için açtım fotoğraflarına baktım her fotoğrafında hali bambaşka. arkadaşlarıma gelince, onların hali içler acısı...
    (rubiks cube, 01.11.2009 15:31 ~ 15:32)
  24. bacakları çarpık şarkıcı. sesi de ''vasat''. elimi sallasam böyle seslere rastlarım. özelliği olmayan ses rengine sahip. ablası sayesinde şarkıcı olduğunu da dip not olarak belirteyim.
    (hale yediler, 01.11.2009 15:34)
  25. sesi bile insanı tahrik etmeye yeten seksilerin en seksisi popçu güzel.
    (fil abbasi, 09.11.2009 11:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil